Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fördöruhás képek a facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fördöruhás képek a facebookon?

Figyelt kérdés
A barátnöm rendszeresen rak fel magáról fürdöruhás képeket a facebookra. Èn szóvátettem neki, hogy zavar. Ki mit gondol?

2022. okt. 3. 11:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

# 15 - ös : a nö

ö csalta az idösebb paliját, aki megadta neki azt a szabadságot amiröl beszéltél....

2022. okt. 3. 14:19
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
A 18-as csak ironizált. Remélhetőleg.
2022. okt. 3. 14:25
 23/32 anonim ***** válasza:
79%

Igazából napestig lehetne erről beszélni. Száz szónak is egy a vége.

"Hát nem tudom, de azzal összevetve, hogy a múltjából kiderültek hütlenségek...az ember akartlanul is rosszra gondol...."

Már alapvetőleg nem tudsz benne bízni sem a múltbeli dolgok miatt.

"Èn személy szerint pl pasi létemre nem posztolok félmesztelen fotókat magamról a facebookon"

Nagyon sok ember van, aki így gondolkozik erről. Nem mindenki örül, hogyha az ő barátnőjére vagy barátjára csurgatja valaki a nyálát. Ha megfeszülsz se tudod megváltoztatni a barátnődnek a hozzáállását. Jelezted felé, hogy téged ez zavar. Ennek ellenére folytatja.

Te nem fogod tudni megváltoztatni az ő nézőpontját, ugyanakkor ő sem a tiédet.

Nem egyezik az értékrendetek.

Azért van különbség, hogy a kérdező a barátnőjét csak arra kérte, hogy ne töltsön fel magáról bikinis képet, meg aközött, hogy az arab kultúrabeli nők, hogyan öltözködnek.

2022. okt. 3. 14:28
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#21 Ha viszont tényleg ez a helyzet, akkor szerinted mennyi jelentősége van, hogy mit tölt vagy nem tölt fel facebookra? Az alaphelyzeten nem változtat: összejöttél egy nővel, aki képes volt hülyére csalni az előző paliját, vagyis minden esély megvan rá, hogy téged is hülyére fog, fotóktól függetlenül.

Bár egyre inkább kételkedek benne, hogy létezik ez a bizonyos barátnő.

2022. okt. 3. 14:29
 25/32 A kérdező kommentje:
Igen valójában van különbség a nézöpontjaink között, sokmindenkinek máshol van a határ, de úgy gondolom erre van a kommunikáció egy kapcsolatban hogy ezt megbeszéljük. Figyelj nekem ez túl van a határon, zavar, légyszíves tisztelj meg azzal, hogy erre odafigyelsz. Ès ez messze nem a kalitkába zárásról szól.
2022. okt. 3. 14:35
 26/32 A kérdező kommentje:
Létezik....
2022. okt. 3. 14:35
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező persze, erre van a kommunikáció. De úgy gondolom, hogyha valakinek jelzed, hogy "Figyelj nekem ez túl van a határon, zavar, légyszíves tisztelj meg azzal, hogy erre odafigyelsz." és ezek után sem változtat, akkor a kommunikáció édes kevés, ha meg se akarja hallani, hogy mégis mit is szeretnél meg miért szeretnéd.
2022. okt. 3. 14:41
 28/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem kell állandóan megmagyarázni a magamutogatast. Jajj mert beszabályoznak, édes istenem hogy ezek a folyamatos lájkolasi ingertől fellegekben járó qvak csodálkoznak ha csorgatják rájuk a nyálukat. Ne ámítsuk egymást, élvezitek hogy mindenki majd meg akar kapni, csak akkor meg ne csodálkozzatok, hogy másra nem kelletek. Valamelyik írta itt hogy a palija a kockás kis hasát feltölti. De nagy problémáid vannak hallod, micsoda tartalmas megnyilvánulas ez. Összegezve az összes magamutogató ember egy önbizalomhiányos egó legyezgető alak. Nem kell a melléduma, meg az önmegvalósítás, szar lehet nektek hogy ettöl érzed magad szépnek, meg okosnak.
2022. okt. 4. 09:55
 29/32 anonim ***** válasza:
31%

"Nem kell állandóan megmagyarázni a magamutogatast. "

Itt csak te magyarázkodsz. Ez a #28-as hozzászólás egy komplett lelki szegénységi bizonyítvány.

2022. okt. 4. 10:52
 30/32 A kérdező kommentje:
Azért abban van valami, hogy az ilyen magatartás mögött valami lelki dolog lehet. Normális nönek vagy pasinak ha kapcsolatban van miért van szüksége a folyamatos megerösítésre másoktól a párján kívül? Ès akárhogyis, de ez feszültséget kelthet. Hiszen ha a nö akivel vagyok az nem csak nekem akar tetszeni hanem másoknak is folyamatosan ezzel azt üzeni, hogy én kevés vagyok neki.
2022. okt. 4. 11:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!