Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudod képzelni a párodról, hogy féltékenységében akár bánthat is?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 23:59
11/16 anonim válasza:
Fizikálisan sohasem - épp a minap beszéltünk erről -, szóban biztosan, de azt, miután hátbaszúrtam, meg is érdemelném.
Viszont az alaptalan féltékenykedés, gyanúsítgatás és hisztik is a bántás kategória :)
12/16 anonim válasza:
Nem. Ha el tudnám képzelni, nem lennék vele. És nem azért mert meg akarom csalni
13/16 anonim válasza:
Majdnem exfréjről igen. Simán. Tudatosítja is amilyen gyakran csak lehet, hogy előbb fog eltenni láb alól, minthogy elválnánk. Vagy magát teszi el lábalól. Ez az aktuális szellemi kapacitása szerint random váltakozva téma.
14/16 anonim válasza:
Nem nézem ki a páromból. Bár elég féltékeny típus. De ha egyszer "véletlenül" előfordul a hogy ilyenre vetemedne. Az lenne az utolsó húzása.
27/L
15/16 anonim válasza:
Én a volt páromból nem néztem ki volna. 1 évet voltunk együtt. Az első 6 hónapban. Tök jó volt a kapcsolatunk. Aranyos kedves volt. És mindennél jobban szerettem. Akkor soha se néztem volna ki belőle. Aztán 6 hónap után összeköltöztünk. Hát lakva ismerkszik meg az ember. Ott kezdődtek a bajok.egyre agresszívabb lett. Akkor még is értettem mert az anyukája akkor halt meg. Kicsit ideseg feszült volt. De ott voltam mellette. Onnantól kezdve kritizált. Megmondta a kajámra amit főztem hogy undoritó. Előtte mindig dicsérte. Aztán kezdtünk fogozatosan többet veszekedni. Odé hogy a gyásztól kicsit feszült az ember de szerintem akkor se kell mindent eltűrni.aztán elkezdett velem csunyám beszélni. És már tányérokat is tört 1 1 veszekedés során.1 szer ki is hívták a rendőröket a szomszédok.de ennyi. És elkezdettféltékenykedni. Ami eddig nem valt rá. Mindig megvádolt hogy megcsalom hasonló. És egyszer egy fiú csak annyit írt a profilképem alá Facebookon hogy szép vagyok. Ő erre elkezdett velem ordibálni ,hogy biztos viszonyom van a fiúval. Peddig nem is ismertem. Tényleg féltem tőle akkor.és addig fajult a vita hogy behuzott nekem egyet úgy hogy levágodtam a földre. Betört az orrom. Utánna neki ált bőgni. Hogy sajnálja. Össze pakoltam és otthagytam.1 percig se maradtam tovább. Nem jelentettem fel. Úgy voltam vele elég a baja. Egyedül maradt. Ő akarta így. Most egye meg amit megfőzőtt. 2 hónapja nem vagyunk együtt. A maradék cuccomat a hugával hozattam el.
16/16 anonim válasza:
Utolsó: nagyon bölcsen tetted, hogy meghoztad ezt a döntést... Sokan évtizedekig várnak hasonló döntéssel, vagy ilyenb ántalmazó mellett élik le az egész életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!