Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèltèkenysèg, hogy lehet kezelni ezt a problèmàt?
Az előző 2 komoly kapcsolatomban mindkét előző pàrom a munkatàrsàval csalt meg ès előtte sokat mesèltek nekem ròluk, hogy beszèlgettek stb. Nyilvàn voltak pàrkapcsolati problémáink is.
A mostani kapcsolatomban is a pàrom elèg sokat emlegeti az egyik női munkatàrsàt. Sokat féltèkeny vagyok, bevallom ès ezt nem is szereti a baràtom, kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? Mert szeret ès boldog velem.
Mit tegyek? Nagyon fèltékeny vagyok erre a női munkatàrsàra, mert gyakran beszèlnek is telefonon (a pàrom azt mondja, hogy csak a munkàról, de nem akarom nagyon faggatni, nem szereti), ès fèlek hogy ugyanaz törtènik mint az előző 2 kapcsolatomban ès azèrt emlegeti ennyit ezt a lányt, mert van alapja a fèltékenysègemnek.
Mit gondoltok erről? Voltatok-e hasonló helyzetben? Hogy lehet helyesen kezelni ezt, ha meg akarom tartani a baràtom?
"A pàrom is kèrdezem mindig, hogy van-e problèmàja velem"
Miért kérdezed? Nem elég, amit magától mond?
Úgy tűnik, hogy nem boldog és elégedett veled?
Ne kérdezgesd.
Mert a kérdező is érzi, hogy nem boldog a párja, különben nem kérdezgetné.
A beteges féltékenységét próbálja igazolni, miért van az úgy jól.
Lehet, hogy nyers volt a 8-as válaszadó, de igaza van. Először mindig magunkban kell vizsgálódni, ha ott megoldottuk a gondokat, lehet kifelé tekinteni.
Valamiért ezeket a férfiakat vonzod be, valamit még nem tanultál meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!