Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fèltèkenysèg, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèltèkenysèg, hogy lehet kezelni ezt a problèmàt?

Figyelt kérdés

Az előző 2 komoly kapcsolatomban mindkét előző pàrom a munkatàrsàval csalt meg ès előtte sokat mesèltek nekem ròluk, hogy beszèlgettek stb. Nyilvàn voltak pàrkapcsolati problémáink is.

A mostani kapcsolatomban is a pàrom elèg sokat emlegeti az egyik női munkatàrsàt. Sokat féltèkeny vagyok, bevallom ès ezt nem is szereti a baràtom, kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? Mert szeret ès boldog velem.

Mit tegyek? Nagyon fèltékeny vagyok erre a női munkatàrsàra, mert gyakran beszèlnek is telefonon (a pàrom azt mondja, hogy csak a munkàról, de nem akarom nagyon faggatni, nem szereti), ès fèlek hogy ugyanaz törtènik mint az előző 2 kapcsolatomban ès azèrt emlegeti ennyit ezt a lányt, mert van alapja a fèltékenysègemnek.

Mit gondoltok erről? Voltatok-e hasonló helyzetben? Hogy lehet helyesen kezelni ezt, ha meg akarom tartani a baràtom?

2022. okt. 2. 00:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor a féltékenységet akarod kezelni vagy az a kérdés hogy szakíts e?:D
2022. okt. 2. 10:19
 12/16 A kérdező kommentje:
A fèltèkenysèget kezelni. A màsik kèrdèsemmel csak a vàlaszadòk kommentjère szerettem volna reagàlni.
2022. okt. 2. 13:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, hidd el magamba nèzek sokszor. A pàrom is kèrdezem mindig, hogy van-e problèmàja velem, azt mondja szeret nagyon ès boldog.
2022. okt. 2. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:

"A pàrom is kèrdezem mindig, hogy van-e problèmàja velem"

Miért kérdezed? Nem elég, amit magától mond?

Úgy tűnik, hogy nem boldog és elégedett veled?

Ne kérdezgesd.

2022. okt. 4. 13:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert a kérdező is érzi, hogy nem boldog a párja, különben nem kérdezgetné.

A beteges féltékenységét próbálja igazolni, miért van az úgy jól.

2022. okt. 4. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nyers volt a 8-as válaszadó, de igaza van. Először mindig magunkban kell vizsgálódni, ha ott megoldottuk a gondokat, lehet kifelé tekinteni.

Valamiért ezeket a férfiakat vonzod be, valamit még nem tanultál meg!

2022. okt. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!