Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is hasonlóan gondolkodik vagy tényleg velem van a probléma?
Minden kapcsolat egyszer át alakul
Ahogy telik az idő , már nem lesz olyan mint a legelején
Te fordítva ülsz a lovon de nagyon
Mert azok nem szerelmek voltak, azért küldted őket el. Szerintem teljesen érthető. Ha a harmadik hónapban más jobban érdekel az nem szerelem.
Nekem első szerelmemnél 6 évig nem érdekelt más, semmilyen szinten.
Féltékeny vagy. Nincs valójában önbizalmad. Egy nő azért jön össze veled, mert veled akar lenni, téged szeret. Hadd legyen az ő döntése, kivel van, ne te mérd fel helyette, hogy jobb pali-e, akivel szóba áll.
Vagy hogy képzeled el álmaid barátnőjét, hogy soha más helyes férfihez ne is szóljon?
4 válasz...
nem tudom hogy miért alakul ki ez az érzés bennem, egy mosoly, egy gesztus elég hozzá és kizárólag olyan emberekkel szemben van akiket nem ismerek. Lehet mondani hogy ez egyfajta bizalmatlanság, ebben még találok is logikát. Mondanom sem kell hogy egyke vagyok, nincs testvérem, a barátaim mind azt mondták, hogyha lenne akkor egészen máshogy viszonyulnék a kérdéshez.
te lökött vagy, bocs.
így soha nem lesz senkid, vagy senki nem fog megmaradni tartósan melletted, mert mindenkit elmarsz.
menj el egy önismereti csoportba, vagy ilyesmi...
3-as vagyok.
Nagyon jót tenne a pszichológus. Biztos, ennek valami kiskori dolog lehet az oka. Így az összes párkapcsolatod tönkre fog menni, mert azt kb nem lehet elkerülni, hogy a barátnőd soha, senki másra rá se mosolyogjon kedvességből.
Én jártam szakemberhez bizalmatlansági problémák miatt, szóval tapasztalatból mondom, megéri.
Én egyetértek a kérdezővel. Még csak 20 éves vagy, még nem találkoztál az igazival. (Nem hiszek az egy igaziban, de eddig a közelében sme voltál).
És egy kapcsolatnak fejlődnie kell, főleg az első pár hónapban, években.
Neked kéne, hogy ragyogjon a szeme, nem a pultos srácnak, főleg az első időszakban, amikor a legintenzívebbnek kéne lenni a szerelemnek.
AZzal a részével viszont nem értek teljesen egyet, hogy ha "alkalmasabb" partnerrel találkoznak, akkor vége. Hogy ki alkalmas, az csak idővel derül ki. Hogy vonzó, van kémia, még nem jelenti azt, hogy hosszú távon is működne a kapcsolat. Egy kapcsolatba az ember időt, energiát fektet, aminek van értéke. Itt most nem pár hónapos kapcsolatokra gondolok, hanem régebbiekre, és amelyek alapvetően jól működnek.
Legyél türelmesebb, majd jönni fog az a bizonyos lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!