Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèltèkenysèg, hogy lehet kezelni ezt a problèmàt?
Az előző 2 komoly kapcsolatomban mindkét előző pàrom a munkatàrsàval csalt meg ès előtte sokat mesèltek nekem ròluk, hogy beszèlgettek stb. Nyilvàn voltak pàrkapcsolati problémáink is.
A mostani kapcsolatomban is a pàrom elèg sokat emlegeti az egyik női munkatàrsàt. Sokat féltèkeny vagyok, bevallom ès ezt nem is szereti a baràtom, kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? Mert szeret ès boldog velem.
Mit tegyek? Nagyon fèltékeny vagyok erre a női munkatàrsàra, mert gyakran beszèlnek is telefonon (a pàrom azt mondja, hogy csak a munkàról, de nem akarom nagyon faggatni, nem szereti), ès fèlek hogy ugyanaz törtènik mint az előző 2 kapcsolatomban ès azèrt emlegeti ennyit ezt a lányt, mert van alapja a fèltékenysègemnek.
Mit gondoltok erről? Voltatok-e hasonló helyzetben? Hogy lehet helyesen kezelni ezt, ha meg akarom tartani a baràtom?
kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? “”
Szerintem jók a megérzéseid… a munkáról meg beszélgessenek munkaidő alatt..ill szünetekben .
kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? “
Itt adott egy jelzést, hogy ha rosszul viselkedsz akkor átpártol.. istenem.. tudod ki könyörögne ennek az egoista ****-nak, ja viselkedj jó kutyaként szint… értelmes ember ha szereti a párját az tesz érte, például nem munkaidő után trécselget csak úgy” munkára fogva”… nem elég napi x óra a munkahelyen?
Illetve nem ábrándozik róla a PÁRJÁNAK nyáladzva, (főleg ha a másiknak zavaró és ez közölve is lett) ó a kis Tünde olyan jól dolgozik.. olyan jó munkaerő, kár hogy a nagy s*ggével meglökte a nyomtatót és elromlott.. milyen jó hogy gondolt rám, fel is hívom hogy üzemeljük a problémát. Nonszensz-
Egy jó kapcsolatot nem tud szétszedni harmadik fél. Itt már eleve valami probléma lehet közöttetek és ez már csak egy tünet.
És igen lehetséges hogy a problémák a "karjaiba lökik" amiben te is hibás lehetsz akár (lásd az előző 2kapcsolatod)
tudom hogy a nők most szét fognak szedni de én azért elgondolkoznék a helyedben hogy miért csalnak meg mindig.
elhagytad magad és már nem vagy olyan igényes?rosszul kommunikálsz?hisztizel napi szinten? nem kommunikálsz vele megfelelően?
Én megtenném. Nem tűnik megbízhatónak a pali.
Allitolag mindig azert kapjuk ugyanazokat a pofonokat hogy tanuljunk belole.
Amig nem tanulunk addig ugyanaz ismétlődik
Bevetted már a reggeli adagot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!