Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fèltèkenysèg, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèltèkenysèg, hogy lehet kezelni ezt a problèmàt?

Figyelt kérdés

Az előző 2 komoly kapcsolatomban mindkét előző pàrom a munkatàrsàval csalt meg ès előtte sokat mesèltek nekem ròluk, hogy beszèlgettek stb. Nyilvàn voltak pàrkapcsolati problémáink is.

A mostani kapcsolatomban is a pàrom elèg sokat emlegeti az egyik női munkatàrsàt. Sokat féltèkeny vagyok, bevallom ès ezt nem is szereti a baràtom, kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? Mert szeret ès boldog velem.

Mit tegyek? Nagyon fèltékeny vagyok erre a női munkatàrsàra, mert gyakran beszèlnek is telefonon (a pàrom azt mondja, hogy csak a munkàról, de nem akarom nagyon faggatni, nem szereti), ès fèlek hogy ugyanaz törtènik mint az előző 2 kapcsolatomban ès azèrt emlegeti ennyit ezt a lányt, mert van alapja a fèltékenysègemnek.

Mit gondoltok erről? Voltatok-e hasonló helyzetben? Hogy lehet helyesen kezelni ezt, ha meg akarom tartani a baràtom?

2022. okt. 2. 00:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%

kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? “”

Szerintem jók a megérzéseid… a munkáról meg beszélgessenek munkaidő alatt..ill szünetekben .

2022. okt. 2. 00:18
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

kèrdezte is, hogy màs nő karjaiba akarom lökni ezzel a viselkedèssel? “

Itt adott egy jelzést, hogy ha rosszul viselkedsz akkor átpártol.. istenem.. tudod ki könyörögne ennek az egoista ****-nak, ja viselkedj jó kutyaként szint… értelmes ember ha szereti a párját az tesz érte, például nem munkaidő után trécselget csak úgy” munkára fogva”… nem elég napi x óra a munkahelyen?

Illetve nem ábrándozik róla a PÁRJÁNAK nyáladzva, (főleg ha a másiknak zavaró és ez közölve is lett) ó a kis Tünde olyan jól dolgozik.. olyan jó munkaerő, kár hogy a nagy s*ggével meglökte a nyomtatót és elromlott.. milyen jó hogy gondolt rám, fel is hívom hogy üzemeljük a problémát. Nonszensz-

2022. okt. 2. 00:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Szóval szakìtanom kellene vele?
2022. okt. 2. 00:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Egy jó kapcsolatot nem tud szétszedni harmadik fél. Itt már eleve valami probléma lehet közöttetek és ez már csak egy tünet.

És igen lehetséges hogy a problémák a "karjaiba lökik" amiben te is hibás lehetsz akár (lásd az előző 2kapcsolatod)

2022. okt. 2. 05:09
 5/16 anonim ***** válasza:
49%

tudom hogy a nők most szét fognak szedni de én azért elgondolkoznék a helyedben hogy miért csalnak meg mindig.

elhagytad magad és már nem vagy olyan igényes?rosszul kommunikálsz?hisztizel napi szinten? nem kommunikálsz vele megfelelően?

2022. okt. 2. 06:46
 6/16 anonim ***** válasza:
76%

Én megtenném. Nem tűnik megbízhatónak a pali.

2022. okt. 2. 07:29
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

Allitolag mindig azert kapjuk ugyanazokat a pofonokat hogy tanuljunk belole.

Amig nem tanulunk addig ugyanaz ismétlődik

2022. okt. 2. 08:33
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Két dolgot tehetsz, szapulhatod a másikat mindig, hogy hát veled minden pasi szemét stb. vagy végre egyszer magadba is nézhetnél mert nem véletlenül mindig ez történik veled. Az éremnek 2 oldala van szokták mondani aranyom, nem csak mártírkodni lehet hanem mondjuk megnézni te miben vagy hibás és azon dolgozni. "Megbízhatatlan"? annyira lehet megbízhatatlannak titulálni a másikat ennyi info alapján, mint a kérdezőt áldozati báránynak, jézusom.
2022. okt. 2. 09:39
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
Vagy csal vele, vagy csak készül.
2022. okt. 2. 10:17
 10/16 anonim ***** válasza:
68%

Bevetted már a reggeli adagot?

2022. okt. 2. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!