Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?
Párommal nagyon sokat vitázunk,
Tegnap este ugye nagyon vártam az estét mivel általában csak akkor vagyunk kettesben mert úgy alap nem annyira szól hozzám hanem inkább családjával beszél én persze ott vagyok vele akkor is
Eljött az este és kishuga aki amúgy nagyon féltékeny és mindig beszólogat úgymond mint egy 30 éves nő, velünk aludt el és mondtam vigye át és nem vitte hanem inkább hagyta hogy velünk aludjon ami nem 1x alkalom hanem már többször volt ilyen
Össze vesztünk és nagyon csúnyán beszéltünk egymással és úgy is keltünk hogy rosszban vagyunk és szó nélkül váltunk el azóta nem is beszélünk.
Velem van a baj vagy vele hogy velem nem foglalkozik annyit mint amennyit kéne?
Nem úgy viselkedik velem mint egy normál pár
Nem fogja kezem
Nem puszil meg nem ölel ha nem erek hozzá o egyáltalán meg se érint
Azt mondja gyerekes vagyok de én nem így gondolom .
Már nagyon sokszor atbeszeltuk pár napig tartsa magát utána ugyanolyan amilyen volt
Rengeteget veszekszünk mindennap kb
Mi lehet a baj ?
Nem gondolhatod, hogy veled van baj.
Legfeljebb az, hogy még nem szakítottál. Féltékeny a felnőtt hugi? Veletek alszik, nehogy dugjatok? Szerinted ez normális, vagy ennek mi lehet az előzménye? Menekülj az ilyen aberráltak elől.
"inkább családjával beszél én persze ott vagyok vele akkor is"
A húga veletek alszik.
Miből gondolod, hogy ez párkapcsolat? A családjával él, te csak útban vagy.
Tehát egy 9 éves kislányról van szó? Így mindjárt más a helyzet.
Hány éves a bátyja ennek a kislánynak? (Mármint a párod. Te hány éves vagy jelenleg?)
Szülők nem foglalkoznak eleget a kislánnyal? Miért alakult ki ilyen szintű kötődés a két testvér között? És mióta? Milyen esemény kapcsán?
Az a baj hogy nem lenne semmi baj kishúgával de úgy beszél velem mintha asszony lenne, múltkor olyat szólt h állítson le engem mer nekem jön nem érdekli öt megver engem.
Beszologat kussoljak be tudjam hol a helyem
Ha lát hogy párom mellett ülök elzavar hogy nem ülhetek mellé
Meg kb 12 eves koraig lesz ilyen. 5.voltam.
Csaladnak ne szolj mert hamar taska lesz a kezedben. Ha megeri a pasi, turd.
Liberális nevelés eredménye a kislánynál - mindig, mindent szabad következmények nélkül. Én biztosan nem tűrném a helyedben.
Ha még ráadásul anyuka sem tartja tiszteletben a privát szférátokat, akkor csak egy házicseléd maradsz mindvégig a szemükben.
Itt már csak a szakítás segíthet, semmi más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!