Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában a férfiakat miért zavarja annyira ha egy nő felemeli a hangját/ ill. egyáltalán bárki felemeli a hangját? (Pl gyereke, szomszédja) Ettől ők össze fognak törni, vagy összeomlik az idegrendszerük? Összegabalyodnak az agytekervényeik?
Halláskárosultak biztos nem lesznek, mert kicsi hangfelemelésekről van szó. Ebben mi olyan borzasztó, ez olyan nekik mintha tökönrúgták volna őket? Kb akkora kellemetlenségnek tűnik számukra.
Tudom nem mindenkinek, de nagyon sok férfi ilyen. Ez számukra a fő bűn, nagyobb mint a megcsalás.
En nem vagyok ferfi, de utalom azokat, akik csak ordibalassal tudnak problemat kifejezni. Szerencsere soha nem volt ilyen kapcsolatom, amiben kiabaltunk volna egymassal, es altalaban a parom is es en is szanakozunk azon, amikor valakiket hallunk ordibalva veszekedni egymassal, habar itt nyilvan benne van az is, hogy altalaban ezt utcan meg ilyen helyeken latjuk, tehat hozzajon az is a dologhoz, hogy nyilvanossag elott sem tudnak kulturaltan viselkedni.
De valamelyik szomszed is szokott neha kiabalni a hazban, szerintem az is hot ciki, nem szivesen elnek vele egy haztartasban.
Ordibálásról szó sincs, az teljesen más. Itt arról van szó mikor kicsit emeltebb hangon beszélsz, minimálisan, de ez már sértő, felháborító és kioktató neki. Ha meg se szólalsz akkor meg a szemed villanása zavarja, pl a gyerek szemtelen....
Tehát lelkileg akad ki rajta, mert ez nem észrevehetően hangosabb beszéd, csak indulatosabb. Kiabálásra nem azt mondják hogy felemeli a hangját hanem hogy kiabál.
Nekem a felemeli a hangjat es a kiabalas tok ugyanaz, csak az elobbi altalaban halkabb, de ugyanaz az indulat van mogotte. Aki idegbeteg, az szedjen nyugtatot, ne a tobbieket terrorizalja.
Altalaban hangot fel emelni SEM szoktunk egymassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!