Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak időt húz? Lehet ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak időt húz? Lehet ebből még valami jó?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 5 éve együtt vagyunk, terhes vagyok, nem akarja megtartani. Azt mondta ebbe a kapcsolatba ő nem vállalja mert ennek sokkal jobbnak kellene lennie ehhez.

Egyszer már ez 2 évvel ezelőtt megtörtént akkor is ezt mondta nekem.

Anyagiak nem gond, mindketten jó helyzetben vagyunk. 30 felettiek.

Ma feltettem a kérdést neki hogy akkor minek van velem ha szar ez a kapcsolat és ugyan azt gondolja amit 2 éve?Mi vàltozna? Mitől lenne jobb, ha ez ugyan olyan nulla még mindig?

Mit tegyek, nagyon elkeseredtem, és olyan célvesztettnek érzem ezt az egész kapcsolatot.

2022. szept. 26. 20:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Döntsd el, hogy egyedül fel tudnád-e nevelni azt a gyereket. A kapcsolat sajnos kuka, csak idő kérdése... nem is sok idő.
2022. szept. 26. 20:43
 2/24 anonim ***** válasza:
23%

A kapcsolat kuka, ez egyértelmű,igényes nőnek nem is kérdés.

Azt kell eldöntened, hogy megtartod e a magzatot, megszülöd e, és ha igen, vállalod e azt a terhet hogy egyedül kell felnevelned. Remélhetőleg van annyi gerinced, hogy ha a megtartás és felnevelés mellett döntesz, nem követelsz pénzt a pasitól gyerektartásra hivatkozva, mivel megmondta hogy ő nem akarja. Így a döntés és a felelősség is kizárólag a tied, ha megtartod.

Úgy mérlegelj, hogy soha többé nem lesz olyan szabad életed mint gyerek előtt, és komoly párkapcsolatot is kisebb esèllyel fogsz találni. A munkaerőpiacról nem is beszélve.

2022. szept. 26. 21:04
 3/24 A kérdező kommentje:

Kedves kettes!

Önálló független anyagi helyzetben vagyok, szerencsére ahogy írtam nincs ilyesmi gondunk.

Nem szeretném ha apa nélkül nőne fel, tudom sajnos milyen az. Úgyhogy egyértelmű a dolgom sajnos.

Inkább a párkapcsolatra irányult eme kérdésem, hogy lesz olyan, hogy ez jó lesz számára? Mert ha ennyi idő nem volt elég akkor mennyi lenne az?

2022. szept. 26. 21:07
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszer már ez 2 évvel ezelőtt megtörtént akkor is ezt mondta nekem."

Már akkor nem voltál jó neki.

2022. szept. 26. 21:12
 5/24 anonim ***** válasza:
97%

Kedvee kettes! Jomadarunk mar masodszorra jatsza azt el, hogy teherbe ejti a baratnojet ugy, hogy gyereket nem akar. Persze, o lehet ilyen felelotlen, max elkuldi a parjat egy mutetre es ennyi! Szerintem nyugodtan kerhetsz gyerektartast ha ugy dontod, hogy megtartod.

Amugy en tokre abortusz parti vagyok de ha te fel tudod nevelni es 30+ evesen mar szeretnel is gyereket, akkor szerintem tartsd meg. En is apa nelkul nottem fel, de nekem pl sosem hianyzott. Ott vannak azok is, akik egyutt vallaljak, de 5 even belul az apuka eltunik, meg ott vannak azok is, akiknek bar marad az apjuk, de amolyan disznoveny funkciot tolt be a csaladban. Szerintem a legritkabb eset (sajnos) amikor a ferfi 50%-ban kiveszi a reszet a gyermeknevelesbol, de enelkul is tudsz egy boldog eletet biztositani a gyereknek.

A kapcsolatod pedig sajnos egyertelmuen kuka.

2022. szept. 26. 21:35
 6/24 anonim ***** válasza:
73%

"Remélhetőleg van annyi gerinced, hogy ha a megtartás és felnevelés mellett döntesz, nem követelsz pénzt a pasitól gyerektartásra hivatkozva, mivel megmondta hogy ő nem akarja. Így a döntés és a felelősség is kizárólag a tied, ha megtartod."

Ugye ezt te sem gondolod komolyan? A felelőssèg nem egyedül a nőè. A pasika is benne volt abban, hogy a gyerek megfoganjon. Akkor jó volt, mikor gumi nèlkül kellett dugni, mi?

A felelőssèget nem lehet azzal elhárítani, hogy már egy megfogant gyereknèl közöljük, hogy Jaa, hát nekem kell.

2022. szept. 26. 21:35
 7/24 anonim ***** válasza:
95%

5 éves kapcsolatban 30 felett nevetséges arra hivatkozni, hogy a kapcsolatotok nem áll úgy, hogy gyereket vállaljatok, akkor szakítani kell. Én erre a kijelentésre azonnal megtettem volna, várni nincs mire, ha most nem jó, később csak rosszabb lesz.

Kíváncsi lennék mit mondott, amikor rákérdeztél, hogy akkor miért van veled?

Az sem kristálytiszta, hogy miért nem védekeztek, ha nem akartok gyereket, legalábbis közös akarattal biztos nem, baromi felelőtlen pár évente abortuszra menni...

2022. szept. 26. 21:42
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

"Ma feltettem a kérdést neki hogy akkor minek van velem ha szar ez a kapcsolat és ugyan azt gondolja amit 2 éve?Mi vàltozna? Mitől lenne jobb, ha ez ugyan olyan nulla még mindig?"

Erre mit felelt?

2022. szept. 26. 21:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez 2 éve megtörtént? Akkor mi nem volt világos?
2022. szept. 26. 21:45
 10/24 A kérdező kommentje:

Azt válaszolta hogy azért van velem mert szeret. Voltunk külön 1 -1 hetet de mindig visszatért.

Konkrétabbat nem tud mondani! Mondtam h az édes kevés. Ore vàrjak még lassan 5 év után? Mi a fenètől lenne jobb? Ha eddig sem lett az… A szerelem kevés…na meg milyen szerelem az, ahol amúgy a kapcsolat nulla elmondása szerint. Illetve h sokkal sokkal jobb kellene hogy legyen ahhoz h akarjon gyereket.

2022. szept. 26. 22:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!