Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem elégedett velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elégedett velem a barátom?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy érzem átver engem. Megbeszélünk programokat, és sokszor az utolsó pillanatokban visszamondja azokat. De mégis azt mondja szeret, és hogy én vagyok számára a tökéletes. De sokszor mégis azt mondja semmirevaló, lusta, idegesítő vagyok.

Ha valamikor én mondom hogy szexeljünk, elutasít, és azt viccből mondja, hogy ő a főnök, és ő dönt mindenben. Azt mondja sose tenne olyat, hogy pofont adna nekem, mert nagyon szeret, de mégis sokszor viccelődik ezzel.

Volt már olyan szakítani akartam vele, akkor folyamatosan hívogatott, és mivel szeretem, megbocsátottam neki. De ilyenkor jön a korábbi exeimmel is, hogy ők fele annyit se tettek értem, amit ők, ami igaz is.

2022. szept. 26. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján a pasinak valamilyen mentális betegsége lehet. Nárcisztikus személyiségzavar, vagy esetleg több személyisége van, az egyik szeret téged, a másik megaláz, nem tudom, de te sem vagy százas, ha vele maradsz.
2022. szept. 26. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyet kellene megérteni mindenkinek! Nem a külvilágban, a másik emberben van a hiba. Hiába sírsz, hiába okolsz másokat, egy ember miatt vagy ott ahol, ÖNMAGAD miatt. Van egy rossz hírem: a többség sosem lesz rá képes, hogy önmagát irányítsa. Nincs megváltás ha te nem lépsz. Egyébként ha te benne maradsz vagy sem, hidd el, senkit sem fog érdekelni. Mindenki a saját életét éli.
2022. szept. 26. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Sose lesz az veled a hibàt keresi benned csak ezt felesleges erőltetni ez màr bukott kapcsolat.
2022. szept. 26. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!