Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem elégedett velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elégedett velem a barátom?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy érzem átver engem. Megbeszélünk programokat, és sokszor az utolsó pillanatokban visszamondja azokat. De mégis azt mondja szeret, és hogy én vagyok számára a tökéletes. De sokszor mégis azt mondja semmirevaló, lusta, idegesítő vagyok.

Ha valamikor én mondom hogy szexeljünk, elutasít, és azt viccből mondja, hogy ő a főnök, és ő dönt mindenben. Azt mondja sose tenne olyat, hogy pofont adna nekem, mert nagyon szeret, de mégis sokszor viccelődik ezzel.

Volt már olyan szakítani akartam vele, akkor folyamatosan hívogatott, és mivel szeretem, megbocsátottam neki. De ilyenkor jön a korábbi exeimmel is, hogy ők fele annyit se tettek értem, amit ők, ami igaz is.

2022. szept. 26. 11:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
lapát
2022. szept. 26. 11:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy még nem írtál ki róla elég kérdést. Mennyinél jársz? 150?
2022. szept. 26. 11:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen nekem is ismerős a kérdés.

Kérdező ha eddig nem bírtad ép ésszel felfogni hogy szakíts vele véglegesen akkor szenvedjél tovább. Sok sikert.

2022. szept. 26. 11:30
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, kihasznál és manipulál.
2022. szept. 26. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki. Ne akard megérteni.40f
2022. szept. 26. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez a csavohoz képest fele annyit se tettek az exeid? Valami drog tanyán ismerkedsz? 😂
2022. szept. 26. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy kincs ez az ember, tarts ki mellette a végsőkig!
2022. szept. 26. 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi az ötezredik kérdésednél elkezd becsülni, már majdnem ott tartasz. Ott ne hagyd, egyikőtök se menjen normális emberek közelébe.
2022. szept. 26. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

El kell hagynod.

Kb pénz nélkül tart tartós kurvának.

A találkozókhoz nincs kedve, azért mondja le. És ez nagy baj egy kapcsolatban ha nincs kedved a másikhoz. Ha meg meg van beszélve és úgy kondja le, még nagyobb baj

2022. szept. 26. 12:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt te vagy a gyenge láncszem! Már most borítékolom hogy a következő kapcsolatod is ilyen lesz. Neked testidegen lenne egy normális fiú.

Nézd meg mit csinálnak a céltudatos nők, esetedben hasznos lenne. Neked ez a minta a megfelelő! Rommá aláznak, alárendelt vagy, kuncsorogsz a pofonért. A szüleid is ilyenek igaz?

2022. szept. 26. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!