Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok éreztétek magatokat már külsőre " leharcolva" magatok?
Rövid távon is, pár hónap után évekkel látszottam öregebbnek. Felszedtem jó pár kilót, pedig alig ettem. Menni nem volt energiám, csak feküdtem egész nap.
Szakítás után szinte egyből kivirultam. A felesleg is szinte magától lement, és tele voltam energiával. Minden ismerősöm megjegyezte, hogy mi történt, megváltoztam, jó irányba.
Volt olyan kapcsolatom, ahol meghíztam és slamposabb lettem kicsit, volt olyan is, ahol a végére fáradt,szomorú,öreg arcot festett rám a sok méreg és fájdalom.
Most pedig kivirultam, lefogytam, mert olyan ember van mellettem,aki viszont szeret, boldog vagyok vele.
Jaj istenem, meglátok magamról egy fotót amikor még az exemmel voltam és rosszul leszek..
Pedig csinos lehettem akkor is a férfiak szemében, mindig volt aki udvarolt.
Az egyetlen, hogy nagyon vékony voltam akkor az jobban tetszik, mint most, hogy nyugalmamba állandóan eszek, van rajtam ahhoz képest +5 kiló biztosan.
Már elhidegült kapcsolatban annyit vettem észre magamon, hogy nehezebben keltem fel, nem azonnal rohantam tisztálkodni, piperészkedni, csinibe öltözni, hanem azért 1-2 órát tengtem-lengtem pizsamában, kócosabb hajjal (kiv. ha bealudtam munka előtt és sietni kellett). Hízás is volt, de az betegség miatt, nem azért, mert elhagytam volna magam - de a fogyás már a kapcsolat alatt elkezdődött.
Most érzem kicsit leharcolva magam szingliként, de annak 2 oka van: 1) az idő vasfoga engem sem kímél meg, én sem vagyok már 20éves (ráncok a homlokon, apró ráncok a szem alatt, pici megnyúlt bőr a nyakamnál), 2) a bőröm 1-2 éve eléggé problémás lett (azt gyanítom, hogy annak lehetett hozzá leginkább köze, hogy leálltam a fogamzásgátlóval).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!