Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pároddal maradnál, ha kiderülne, nem lehet gyereketek?

Figyelt kérdés
Ha igen, ez miben más attól, mint hogy valaki lemond róla azért, mert a párja nem szeretne ?
2022. szept. 24. 08:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De akar, mindketten szeretnénk, de ha úgy alakul, hogy nem lehet vagy nem szeretne idővel, nejem az sem lenne gond. Nem a kapcsolatomra vonatkozott a kérdés.
2022. szept. 24. 10:51
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert akkor is lehetne egymással foglalkozni, jól érezni magát az embernek.
2022. szept. 24. 10:52
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hagynám el a páromat emiatt. Jobban szeretem őt, mint amennyire szeretnék egy babát.
2022. szept. 24. 10:53
 14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen én is ezt érzem :)
2022. szept. 24. 11:03
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Elég sz@r a genetikám, kár tovább örökíteni.
2022. szept. 24. 11:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

#5! Kérdés, hogy mikor érzed. 20 évesen fél éves kapcsolatban rózsaszín felhők között úszkálva mindenki ezt gondolja.

Egy tűrhető kapcsolatban a klimax előtt pár évvel, amikor tudatosul, hogyha nem lesz gyereked, akkor az egy bizonyos ponton megváltoztathatatlan, kicsit más.

2022. szept. 24. 11:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tudnánk közös nevezőre jutni az alternatív lehetőségek mentén, akkor inkább elfogadnám hogy nekünk ez nem lesz, de vele maradnék. Fontos a férjem, vele szeretnék megöregedni. Ezt kell itt mindenkinek magának mérlegelni, hogy melyik a fontosabb. És úgy gondolom, egyik verzióért sem lehet elítélni senkit. A lényeg, hogy kellő önismerettel döntsön, és maradjon hű önmagához, mert a másikra érzelmi zsarolással ráerőltetett dolgok (mint pl. "ha te nem akarsz örökbefogadni, akkor nem is akarsz igazán gyereket! A te hibád, hogy nincs!") hosszú távon megbosszulják magukat.

Mindenkinek egy trauma, ha szeretne, és mégse jön össze. De attól még legyen már meg a döntése, hogy pl bele akar-e menni egy lombikos programba, egy örökbefogadásba, stb. Anélkül, hogy emiatt megkapná, hogy "akkor nem is akart igazán". Különbség van a 'nem akart' és a 'nem ÍGY akart' között.

2022. szept. 24. 13:04
 18/24 anonim ***** válasza:
35%
Ha vállalja azt, hogy mesterséges megtermékyenyítéssel lesz gyerekünk, akinek hivatalosan is az apja, akkor valószínűleg nem. Ha ezt nem akarja, akkor nem maradnék vele.
2022. szept. 24. 13:09
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Vele maradnék természetesen, számomra nem annyira lényeges a gyerekvállalás, ha összejön ok, de ha nem, az is ok. Én viszont biztosan nem tenném ki a testemet egy esetlegesen éveken át tartó hormon bombának, meg mászkálnék dokihoz hetente. Ha ezt nem értené meg a párom, akkor nem lenne közünk egymáshoz. Szerintem kifejezetten undorító dolog érzelmileg zsarolni valakit azzal, hogy ha nem akar mindenféle mesterséges, hormonos procedúrán keresztül menni, akkor nem is akar igazán gyereket. Mindenesetre az én jelenleg is elő, és általam jól ismert, szeretett párom milliószor fontosabb, mint egy meg sem született gyerek. Ezért nem tenném kockára a kapcsolatomaz
2022. szept. 24. 15:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nekem ez nem lenne gond. Amúgy sem igazán szeretnék gyereket, szóval így legalább pontot tennénk ennek a végére.
2022. szept. 24. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!