Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti mit szólnátok, ha kiderülne, hogy fél éve csal titeket a párotok, ráadásul a 14 éves gyereketek végig tudta és falazott neki? Haragudnátok a gyerekre?
Eszembe nem jutna a gyerekre haragudni! Eleve mit tudhat erről egy gyerek? Lehet, hogy látott valamit, de meggyőzték, hogy rosszul, vagy éppen fölmérte, hogy mi van, de nem akarja, hogy a szülei emiatt szétmenjenek.
Ő aztán semmiről nem tehet!
A gyerekre semmiképp se haragudnék.
A párommal beszélnék.
Pont ennyi idős gyerekként éltem meg hasonló szituációkat.
Teljes tagadasban voltam, hogy á biztosan nem jól láttam, stb. A félreérthetetlen sms üzenetek amik előttem villantak fel, már rohadt kellemetlenek voltak, de egyszerűen nem tudtam velük mit kezdeni, meg bármit is szólni.
Hidd el, a gyereknek sem jó ez, sőt kellemetlen, ez a szülők balhéja, a gyerek nem akar belefolyni.
Szerintem egy gyerek erről még akkor sem tud normálisan gondolkodni, ha nagyjából tudja miről van szó.
Nem az ő világa.
A pároddal foglalkozz. A gyereket hagyd ki szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!