Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá egy 23 éves férfit, hogy egy 14 éves lánnyal járjon?
A lány aranyos, kedves, de pontosan olyan mint bármilyen 14 éves lány agyilag. A fiúról meg annyit tudok, hogy vallásos.
Nem akor előíteletes lenni, de a húgomról van szó és féltem.
Miért, mert mindenki vágyik a szerelemre talán? Na meg a szexre. És egy olyan fiatal könnyebben belevihető.
Elég pár édesgető szó és már szét is teszi pár hónap alatt.
Én 25 éves vagyok, de még rohadtul nem tartom magam férfinak. Még egyetemista vagyok, a családom tart el (utalnak havi 100 ezret), azon felül néha nagyon ritkán szoktam diákmunkázni, nyaranta dolgozok végig, de mindig érdekes/izgalmas munkáim vannak, amivel lehet világot látni, stb.
Lehet hogy 20 vagy 40 évvel ezelőtt az akkori 20-25 évesek valóban férfiak voltak már, de nézz már körül a maiak között. A többségük (még ha szegényebb is, mint az én családom és ezért nincs ilyen jó dolga, de) fejben, viselkedésben, mentalitásban sehol nem férfi még.
25 évesen férfi vagy.
Vicces, mikor jönnek a 30 körüli fiúk 😅
57%: és mit csináltál az elmúlt 7 évben? A doktorid írod vagy egy 3 éves alapszakkal kínlódsz. Nem kotelezo a diploma, ha nem megy. 30 évesen is eltartatod magad és kisfiúnak hűvös magad?
Szanalom!
Nincs rendben fejben valami vele.
Egy értelmes felnőtt nem olyan társat akar, akit neki kell felnevelnie.
És gondolom legyezi az egoját, hogy kb mindenben felülmúlja a gyereket.
Utolsóval egyetértek.
Bár én már 28 vagyok de nekem fura, hogy egy ennyi idős fiú, egy ilyen fiatal lánnyal kezd.
Ha én lennék a helyében, én már teveznék a jövőre nézve, és ha egy 14 éves lányból indulunk ki, neki még ott a középiskola is, szóval összeköltözést nem igazán lehet tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!