Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti engednétek egy 14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti engednétek egy 14 éves fiúnak, hogy egy lánnyal járjon?

Figyelt kérdés
Az anyuka vagyok és szerintem kicsi hozzá még,nem akarom hogy csókolózzon,pláne hogy szexeljen
2014. aug. 31. 14:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nem engeded, akkor majd csinálja a hátad mögött. El tudod halasztani egy ideig, cserébe viszont nem kizárt, hogy megromlik a kapcsolatotok - megéri?
2014. aug. 31. 14:17
 2/14 anonim ***** válasza:

A csókhoz màr elég idős de a többivel még várnia kell.

Beszéld ezt meg vele de úgy hogy ne érezze kínosnak a beszélgetést.

2014. aug. 31. 14:18
 3/14 anonim válasza:
igen hiszen 14 évesen már eléggé érett ehez és ha nem engedik neki ugy is megteszi de az hogy jár vkivel az nem azt jelenti hogy le is fekszik vele...... és mikor nő fel hozzá ha még 14 évesen kicsi majd akkor legyen első barátnője 20 évesen és azt se tudja majd mit csináljon mert a lány sokkal tapasztaltabb lesz és az szegénynek elég gázos
2014. aug. 31. 14:18
 4/14 anonim válasza:
de persze egy anyának nehéz ugymond osztozni egy lánnyal a fián de őt nemlehet kitenni annak hogy válasszon hogy egy lány akit szeret vagy az anyukája
2014. aug. 31. 14:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Lehet engedni nyugodtan.
2014. aug. 31. 14:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát én beszélnék vele, ha eddig nem volt gond, akkor ezek után se lesz és a hátad mögött tudja folytatni. Ne is tudd, hogy unokatesómnak mekkora botrány volt, mikor 15 évesen kiderült, hogy titkos kapcsolata van (lány). Esetleg beszélj a lány anyjával is, hogy fél szemmel figyeljetek rá. Bocsi a tegezésért.

L18

2014. aug. 31. 14:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Neten mindenki tegezni szokta egymást,amúgy ha jól tudom akkor még nincs csaj a képben
2014. aug. 31. 14:35
 8/14 A kérdező kommentje:
És másnak is köszönöm
2014. aug. 31. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Úgy igazából nem tudod megakadályozni.

CSak akkor nem fogsz tudni róla....

2014. aug. 31. 16:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Észrevenném,mert akkor mindig elmenne itthonról és megkérdezném hogy hova megy és felhívom őt(akihez azt mondta hogy megy)
2014. aug. 31. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!