Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Engednétek, hogy a lányotok egy külföldivel találkozzon?
Nem randi, hanem sima baráti találkozás lenne. Interneten ismertem meg a fiút, kb 4-5 hónapja beszélgetünk már, és barátságnál többet egyikünk sem akar. Ő ki is jelentette, hogy csak beszélgetni akar, meg végre élőben találkozni, mint barátok, se szexet, se kapcsolatot nem akar tőlem, mert fiatal vagyok hozzá. Aranyos fiú tényleg, mindenben szokott nekem segíteni, amit kérdezek tőle, meg persze én is neki, ha tudok. Én sem akarok tőle semmit sem, egyébként is van barátnője.
Úgy van, hogy eddig ide járt Magyarországon egyetemre, de ezentúl másik országban fog tanulni, csak kb 1 hónap múlva még visszajön ide egy-két dolog miatt, és elhívott, hogy ha szeretnék, találkozhatnánk. Egyszer 2 hónapja kb már elhívott, de akkor egy hülyeségem miatt visszamondtam, de nem haragudott meg, ugyanolyan normális volt velem azután is. Azt mondta, hogy nem gond, ha most sem tudok, ő ugyanúgy beszélgetni fog velem továbbra is, de nem biztos, hogy a közeljövőben visszajön Magyarországra. Egy mozi meg beszélgetés tényleg semmi, meg a barátnőjét sem zavarja, mert engem régebb óta 'ismer' a fiú.
A fiú egyébként 23 éves, azerbajdzsáni, de normális fiú. Én 18 vagyok, és igaz, hogy másik városban találkoznánk (én mennék), de ismerem a várost, és el tudok menni oda, csak a szüleimnek nem tudom, mit mondjak erről, mert nem akarom, hogy rögtön azt kombinálják, hogy egy külföldit találtam pasimnal, mikor csak a barátom.
Mondd el nekik az egészet részletesen, úgí ahogy leírtad. Nagylány vagy, szerintem megértik.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!