Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi visz rá egy 23 éves férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá egy 23 éves férfit, hogy egy 14 éves lánnyal járjon?

Figyelt kérdés

A lány aranyos, kedves, de pontosan olyan mint bármilyen 14 éves lány agyilag. A fiúról meg annyit tudok, hogy vallásos.

Nem akor előíteletes lenni, de a húgomról van szó és féltem.

2019. nov. 29. 11:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatból mondom, hogy azért mert ugyan az az értelmi szint.... Exemmel 15 évesen jöttem össze (akkor volt 22). Két év után szakítottunk, mert én már érettebb voltam nála.

Most 24 és van egy 14 éves barátnője. Ugyan az az értelmi szint van mindkettőnek....

2019. nov. 30. 07:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Rettenetesen sarokba szorítottnak érzem magam, mert meg akarom védeni a húgom a csalódástól, de nem zúdíthatom rá a véleményem, mert megutál...
2019. nov. 30. 07:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ugye tudod, hogy nem neked kell megoldani? Vagy a szüleid ülnek le vele/velük beszélgetni vagy pedig csalódni fog és a saját kárán tanul.
2019. nov. 30. 18:37
 14/15 A kérdező kommentje:
A szüleimnek tökéletesen rendben van. Nevelőapánk nem szólhat bele a nevelésbe, anyám meg attól van elájulva hogy a fiú vallásosnak mondja magát s ebből adódóan biztos jó ember
2019. nov. 30. 22:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te húgod az első, aki 14 évesen szerelembe esik.Az, hogy hány éves a másik az tök mindegy, egy tizennégy éves srác sem fogja feleségül venni. Az amit tehetsz, hogy te, de talán inkább az édesanyád ráveszítek arra, hogy vagy no szex, de legalább mindenféleképpen csakis óvszerrel. Meg is kell indokolni. Soha ne higgyen annak,hogy majd a fiú vigyáz. A tiltással sokra úgyse mész. Jobban ellenőrízhető a kapcsolat, ha nem titokban csinálják.
2019. dec. 1. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!