Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok, ha kiderülne, hogy van egy eltitkolt gyereketek egy nőtől, akivel szexkapcsolatban voltatok évekkel ezelőtt?
A nő nem akar semmit, nem akarja a pasit a gyereke életébe, csak egyszerűen kiderült, ha kimatekozza az ember és a gyerek még hasonlít is a férfira.
Akkoriban vetett véget a férfi ennek a kapcsolatnak mielőtt a nő rájött a terhességre.
Ez csak elméleti kérdés. Mármint volt egy ilyesmi kapcsolatom és volt is para, hogy terhes lettem-e és akkor azon gondolkoztam, hogy titokban megtartanám és nem szólnék róla neki soha. Tudtam, hogy ő nem akarna velem családot valószínűleg, de azt se akartam, hogy az életem része legyen amiatt, ha esetleg a gyerekről akar gondoskodni és vele lenni. Szerencsére ugye nem lettem terhes, csak ez most eszembe jutott.
A többség valahogy úgy: "A k va anyját!"
És még lehet igaz is lenne, hiszen velük általában "szexkapcsolat" szokott történni - igaz "pézzé", de akkor is.
Egy történet az ismerettségi körömből...A nő nem akart férjet/társat csak gyereket. Összejött egy pasival, rövid románc, alkalmi kapcsolat, pár hetes együttlét. Potenciális alany volt a pasi, előnyös külső, értelmes, jó nagy távolság. A csaj terhes lett, megszülte a gyereket, apát nem nevezett meg. Ahogy telt az idő egyre többen nógatták a környezetéből,hogy van ennek a gyereknek apja, igenis vállalja a felelősséget és fizessen, mennyivel könnyebb lenne az életük. Az anya végül megindította a pert az apaság megállapítására, a gyerek ekkor már 3 éves volt. Ráadásul az apa időközben családot alapított, gyereke született. Borzasztó feldúlta az életét az új "hír", majdnem ráment a házassága. Megállapították a gyerektartást, a nevére anyakönyvezték a gyereket, de soha semmi érzelmi kötődés nem alakult ki köztük, ezt az anya sem akarta.Viszont a nagyszülők segítségére szorult, így, együttesen majomszeretettel vették körbe a gyereket, nehogy érezzen valamit az apa hiányából.
A történet vége (legalábbis az apasági ügyes történeté) az,hogy az anya hosszú betegségben elhunyt,a nagyszülők koruknál fogva idősen, szintén. A "gyereknek" senkije nem maradt, maradt viszont egy kisiklott élete amihez vélhetőleg a fentiek nagyban hozzájárultak.
A véleményem: nincs joga egy nőnek sem önként dönteni arról,hogy a másik fél tudta nélkül gyereket vállal.Se a férfival, se a születendő gyerekével szembe nem korrekt,az érzelmi hátterét nézve sem.
Én férfiként tojnék rá.
Az hogy az én magomból van egy dolog, ettől még nem vagyok apa.
Apa onnantól leszek, ha otthon a karjaimban cseperedik, én nevelem stb stb.
De meg van a véleményem az olyan nőről akire ez a dili x év múlva jön rá. Ez az én szememben csak a pénzhúzásról szólna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!