Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AlexandraL22 kérdése:

Csajok ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, adott egy olyan dolog hogy volt párommal 4évig próbálkoztunk a gyermekvállalással majd év elején szakitottunk.

Azòta lett egy ùj kapcsolatom ami sokkal jobb, sokkal harmonikusabb. Viszont mondta hogy szeretné ha gyógyszert szednék, még nem akar gyereket. Hogy tudom ezt megtenni anélkül hogy ne érezzem rosszul magam? Nyilván nem szeretnék egy friss kapcsolatba szülni, de annyira régen vágyok már gyermekre hogy ha bele gondolok, hogy most meg a baba ellen teszek, összeszorul a szívem..

Tudom hülye kérdés de olyan rosszul esik hogy erröl le kell mondanom. Kérlek mondjatok valamit hogy lehet ezt elengedni..

2022. szept. 22. 17:13
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Első körben mindenképp ki kell deríteni, hogy a későbbiekben biztosan akar e majd gyereket, mert ha nem egyeznek a hosszútávú vágyak akkor nem érdemes hová húzni a kapcsolatot, te pedig a végtelen “majd ha” mondatokkal gyorsan kifuthatsz az időből.

Amennyiben igen, akkor most egyelőre élvezzétek ki egymást, ismerjétek meg a másikat és ezzel foglald el magad, aztán ha teljes a harmónia 2 év múlva is akkor jöhet a bébi.

2022. szept. 22. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Ne szedj gyógyszert, ha ellenérzéseid vannak. Ilyet nem kérhet, hogy te hormonozd magad, hogy ő pucéran berakhassa. Ha nem akar gyereket, gumit húz.
2022. szept. 22. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ahogy a 2. írja.
2022. szept. 22. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Másodiknak igazat adok!!

És az elsőnek is!

Mondhatni friss kapcsolatban vagyok. Megvolt már a babatéma, tisztáztuk, hogy mindketten szeretnénk 1-2 éven belül. Felvetődött, hogy addig esetleg szeretnék - e fogamzásgátlót szedni. Mondtam, hogy több okból is nem. Elfogadta, védekezünk más módon. Szerintem ez így helyes, ne szedd, ha nem szeretnéd!

2022. szept. 22. 17:52
 5/9 anonim válasza:
100%
Ne kényszerítsen rá a gyógyszerre. 5 évig védekeztünk óvszerrel a párommal, mert akkor még nem voltak ideálisak a feltételek egy baba érkezéséhez. Minden rendben volt, oda figyeltünk. Ezen az éven elhagytuk,első alkalomra baba lett. Tehát ha valaki akar védekezni, akkor tud is. Ha szeret téged, olvasson utána a mellékhatásoknak. Így is szeretné, hogy szedd? Ha igen, nem ő a jó választás...
2022. szept. 22. 17:58
 6/9 anonim válasza:
100%
5# vagyok. Még annyit szeretnék mondani segítség képpen, hogy a felkapott óvszerek mint pl a durex, nekünk nem vált be, kényelmetlen volt a férjemnek, szorította. A MySize márkát tudom neked ajánlani, több féle méretben kapható, és nagyon megbízható. 5 év balesetmentesen".
2022. szept. 22. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz szedni fogamzásgátlót, ne szedj, ne ő döntse el. A te szervezetedet teheti tönkre. Keressetek olyan fogamzásgátló módszert, ami mindkettőtöknek jó.
2022. szept. 22. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne szedj gyógyszert szerintem se. Mondom ezt én aki 3 hónapja hagyta abba. Mi is ebben egyeztünk meg a párommal 1 éve mikor megismerkedtünk. Megbántam, nem éreztem jól magam, csökkent az energiaszintem, a libidómat lenullázta teljesen. Aztán ő is javasolta hovy hagyjam abba, megoldjuk másképpen, ne tegyen tönkre a szervezetem.
2022. szept. 22. 18:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Huzzon szepen gumit!
2022. szept. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!