Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin mennyire gáz ha a wc falát összekentem,mert akkorát sikerült csinálnom?
Figyelt kérdés
Ebédelni voltunk feljöttünk a lakásába, de már egész úton alig tudtam visszatartani.Óvatos voltam, de kicsit kiprüszkölt.Sajnos a falon is látszódik, megpróbáltam vizes zsebkendővel letisztítani de csak szétkentem.Mivel utána kijöttem mondtam neki, elég mérges hazazavart.
Írjak most neki hogy mennyire sajnálom, vagy kifizetem a festés költségét,esetleg elmegyek és lefestem.
Egy ilyen kicsinységtől mennyire lehet mérges a lány?
30N
28F
2022. szept. 22. 14:38
1/17 anonim válasza:
Nem tudok érdemben válaszolni, de ez a nap kérdése 😆😆
2/17 anonim válasza:
Én kb 10 perce olvastam el a kérdést, azóta is ezen katgogok🤣
3/17 anonim válasza:
Ne ez komoly? Ilyen tényleg van? Bocsi kérdezö de megnevettetél 🤣😅
4/17 A kérdező kommentje:
Írjak csak neki annyit hogy sajnálom?
Vagy esetleg írjam utána hogy megyek és lefestem?
Sajnos a telefont nem veszi fel én meg elsüllyedek szégyenemben.
2022. szept. 22. 14:51
5/17 anonim válasza:
6/17 Mathus válasza:
a kérdésre: te tejcukor-érzékeny vagy, vagy alkoholista, hogy ennyire nincs rendben a bélflórád? Amit hallhatott szegény nő, az se lehetett semmi.
7/17 anonim válasza:
Én se akarnék hallani rólad. Hagyd békén szegényt vagy esetleg egy boritékot dobj be neki festésre
8/17 anonim válasza:
Ennyire amatőr vagy???
ALAP, hogy az első pár randi előtt, bekapok egy Reasec-et.
9/17 anonim válasza:
Hahaha, good story broo
Tesomsz
10/17 anonim válasza:
Figyelj ne zaklasd láttni fogja hogy kerested... ha hiv beszéltek ha nem hiv akkor hagyd a fenébe... S,arj rá 🤣🤣 (Bocsi nem tudtam kihagyni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!