Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin mennyire gáz ha a wc falát összekentem,mert akkorát sikerült csinálnom?
Ebédelni voltunk feljöttünk a lakásába, de már egész úton alig tudtam visszatartani.Óvatos voltam, de kicsit kiprüszkölt.Sajnos a falon is látszódik, megpróbáltam vizes zsebkendővel letisztítani de csak szétkentem.Mivel utána kijöttem mondtam neki, elég mérges hazazavart.
Írjak most neki hogy mennyire sajnálom, vagy kifizetem a festés költségét,esetleg elmegyek és lefestem.
Egy ilyen kicsinységtől mennyire lehet mérges a lány?
30N
28F
Figyelj, lehetett volna rosszabb is. Én már láttam olyat motelben ahol a folyosó végén volt a retyó hogy a nyomok már a folyosón elkezdődtek aztán ami a wc-ben volt...
Ahogy bevágódott az ürge a retyóba már sugárban spriccelhetett belőle a fos körbe mindenfelé, a felhajtott ülőkén gellert kapva minden csupa szar lett. Én nem szóltam senkinek nehogy a végén még rám fogják, valamelyik vendég aztán szólt a főnöknek aki amikor meglátta a helyszínt behányt egyből,kimaxolva ezzel a helyzetet. Szóval a csaj is gondolkozzon pozitívan, ehhez képest pár szétkent fospötty nem a világ vége.
Bocs, de nekem ez jutott az eszembe erről a történetről:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!