Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2. randin mennyire gáz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. randin mennyire gáz ha a wc falát összekentem,mert akkorát sikerült csinálnom?

Figyelt kérdés

Ebédelni voltunk feljöttünk a lakásába, de már egész úton alig tudtam visszatartani.Óvatos voltam, de kicsit kiprüszkölt.Sajnos a falon is látszódik, megpróbáltam vizes zsebkendővel letisztítani de csak szétkentem.Mivel utána kijöttem mondtam neki, elég mérges hazazavart.

Írjak most neki hogy mennyire sajnálom, vagy kifizetem a festés költségét,esetleg elmegyek és lefestem.

Egy ilyen kicsinységtől mennyire lehet mérges a lány?

30N

28F

2022. szept. 22. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
Ezen mi a vicces?? Ennyi az 1 agysejtes ember itt? Baleset volt. Nem kellene amúgy össze vissza enned , illetve ha már találkozol nővel előtte xard ki magad otthon .
2022. szept. 22. 15:19
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Újra itt a Szró fétises.
2022. szept. 22. 15:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, lehetett volna rosszabb is. Én már láttam olyat motelben ahol a folyosó végén volt a retyó hogy a nyomok már a folyosón elkezdődtek aztán ami a wc-ben volt...

Ahogy bevágódott az ürge a retyóba már sugárban spriccelhetett belőle a fos körbe mindenfelé, a felhajtott ülőkén gellert kapva minden csupa szar lett. Én nem szóltam senkinek nehogy a végén még rám fogják, valamelyik vendég aztán szólt a főnöknek aki amikor meglátta a helyszínt behányt egyből,kimaxolva ezzel a helyzetet. Szóval a csaj is gondolkozzon pozitívan, ehhez képest pár szétkent fospötty nem a világ vége.

2022. szept. 22. 17:06
 14/17 Mathus ***** válasza:
87%
#13: nekem a macskáim csinálták ugyanezt, amikor kiették a szivacsot a székből, bedugultak, a dokitól meg kaptak vmi cuccot, amitől ki. a macskaalom a fürdőben volt, de nem értek el odáig. 2kg-ot leadtak fejenként. az egy igazzy shit-show volt.
2022. szept. 22. 18:05
 15/17 anonim ***** válasza:

Bocs, de nekem ez jutott az eszembe erről a történetről:

https://www.youtube.com/watch?v=P4MQLBXFACM

2022. szept. 22. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Szarj bele bátran mindent levisz a víz.
2022. szept. 22. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Már volt egy-két ilyen "barátnőnél/rokonoknál összefostam a vécét" téma! Ugyanaz az alak van itt most is?
2022. szept. 23. 23:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!