Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenen veszekszik velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenen veszekszik velem a feleségem. Van oka is. Ötletek ?

Figyelt kérdés

Mióta együtt vagyunk (7 éve) azóta ilyen. 3 éve vagyunk házasok. Sok barátunk van, tőlem idősebb férfi tagokkal vele egyidős nőkkel.

Ezt azért tartom fontosnak, mert én úgy érzem nem vagyok elkésve.

Szoval röviden. Ott kezdődött hogy minden barátnőjét eljegyezték. Már ment a hiszti, hogy ő nincs. Nem mondta ki. Éreztem. Nem ezért, tényleg nem de eljegyeztem. Most a legtöbb barátnője várandós. Ők külön élnek mi a szülőknél. A feleségem elvárásai nagyok. Úgy érzem minden tőlem telhetőt megteszek. Nem herdálom el a pénzt. Havonta annyit félreteszek, hogy tényleg jóformán csak 40 ezrem marad a 300-350 ezer forintos fizumból. Egyelőre házra gyűjtünk. Kicsit elkalandoztam de fontos tudni, neki több a fizetése, ugyanannyit rakunk félre és ami marad abból gazdálkodunk. A spórolt pénz közös, a többi nem, nyilván veszünk egymásnak ezt azt és segítünk egymásnak. Most jelenleg a gyerekválalás miatt megy a hiszti. Szülőknél lakunk. A gyerek elférne, nem is védekezünk, én a cigit letettem, heti 2-3 x van együttlét.

Mióta 3 barátnője is várandós lett azóta látszólag nem normális. Mindenért cseszeget, ma megjegyeztem, hogy ez így nem lesz jó, hogy megint itt tartunk. A válasza az volt, hogy nem kell aggódni tőlem úgy se fog teherbe esni ezzel a néha együtt vagyunk néha nem hozzáállással.

Komolyan elgondolkodtam, hogy velem van a baj ? Kezdem magam kellemetlenül érezni. Persze tudom, hogy nem velem van a gond, neki van különféle baja, most ezt nem ecsetelném, de köztudottan gátolja a gyermeknemzést amig nincs beállitva. Viszont sajnos azt érzem ez a legkevesebb gond.. mit tegyek? Szeretem őt de ezt nem bírom, hogy mindig követni kell mindenkit és ha nekünk nem úgy van, akkor lemaradva kell érezni magunkat. Sajnos már néha annyira ideges vagyok, hogy üvöltök, csapkodok. Ez miatt fejemhez is vágta, hogy ő neki nem kell tőlem gyerek mert idegbeteg vagyok..

2022. szept. 21. 23:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen ez a megfelelési kényszer meg van nála. Én is szeretnék tőle, viszont nem akar sikerülni. És nem gondolom hogy erről akár én akár ő tehetünk. De persze én vagyok a hibás. Summa summarum nem védekezünk de 1 éve nem sikerül és ezért én vagyok a hibás mert ő szerinte ritka a heti 3 esetenként 2 .
2022. szept. 22. 06:33
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha egy éve nem sikerül ilyen rendszeres együttlét mellett, akkor valamelyikotoknel gond van. Te azt külső szemmel nem tudod megmondani, hogy nála vagy nálad akad el a fogamzás.

Plusz, ahhoz peteérés is kell, nem mindegy, hogy mikor szexeltek.

Mindenesetre, én szülői házba biztosan nem vállalnék gyereket.

Egyébként ha többet keres, miért te teszel többet félre ?

Azt írtad, havi 300.000at teszel félre, és így havonta összesen 500.000 van félre téve. Namarmost nem vagyok egy matek zseni, de ha ő többet keres, akkor ő miért csak 200-at tesz hozza a közöshöz?

24N

2022. szept. 22. 06:48
 13/23 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam is korábban nala biztos van gond. Hormonális oldalon, ezt kezelik is. Az, hogy velem van-e nem tudom.

Havonta ugyanannyit rakunk félre . Ez általában 250-300 ezer forint. Így 5-6 százezer forint .

2022. szept. 22. 06:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt én értem, hogy nem akar a feleséged hitelt, de akkor meg minek siet? Egy barátunk pár éve fejezte be a családi házát. 150 nm, telekkel együtt 70 millió. Azóta nagyjából a duplájára emelkedtek az alapanyagárak. Ti évi 6 milliót tudtok félretenni. Így minimum 10 év, de inkább 15, mire kp-ra tudtok építkezni. Főleg, ha hozzáveszed, hogy dinamikusan nő az ingatlan és az építkezés ára is, 10+ év alatt lehet, hogy simán megháromszorozódik.

Nem véletlenül vesz a többség hitelre ingatlant, és nagyon sokan kénytelenek kompromisszumot kötni.

Ha meg ennyire rágörcsöl, hogy nem jön a gyerek, akkor nem is fog. Ez is akadálya lehet a teherbeesésnek.

De nem ártana, ha a feleséged olvasgatna kicsit a témában. A gyerek EGY szeretkezésből tud megfoganni. Ezt kell időzíteni jókor. A 2-3 naponta pont megfelelő amúgy. De ha használ ovulációs tesztet, akkor még pontosabban be lehet lőni.

Sokszor egyéb oka van, ha nem jön össze, de ez csak az én magánvéleményem. De több esetben láttam olyat, ahol jobb is, ha nem lett gyerek, mert abba a kapcsolatba nem érdemes. Szétmentek, és az új párral, kiegyensúlyozott kapcsolatban, szinte egyből sikerült mindkettőnek.

2022. szept. 22. 07:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy a kérdező rá tudja beszélni a feleségét egy pszichológusra. Ő tipikusan az a fajta akivel nincs semmi baj ő tökéletes és te vagy a hibás. Pedig meg kéne értse hogy amíg neki nem állnak be a hormonjai nem is fog sikerülni a gyerek. Plusz a heti 2-3 alkalom nem olyan ritka az.
2022. szept. 22. 07:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme az egesz kapcsolatnak. Ő ideges mert nem őszíntén akarod azt amit ő. Nem lehet ezért teged hibáztatni, de csak azért tenyleg ne legyen gyerek meg haz,hogy nyugtod lrgyen tőle. Ő sem maga miatt akarja hanem a környezet miatt. De gondolj bele lesz egy gyerek, de neki is egy nyűg lesz hisz csak azért kellett mert a barátnőnek van. Ez borzasztó. Arról nem is beszelve hogy ha állandoan ideges nem sok esélye van megfoganni.
2022. szept. 22. 07:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek valószínüleg azért sem jön össze, mert ennyire ráfeszültök a témára. A stressz szintén közrejátszik.

Amúgy ezt az erőltetés dolgot sose értettem. Az embert leviszi az életről, ha kötelező a szex. Lehetne ezt szebben és normálisabban is tálalni, és akkor talán a férfi sem feszül ennyire rá.

2022. szept. 22. 08:37
 18/23 anonim ***** válasza:
22%

"Már ment a hiszti, hogy ő nincs. Nem mondta ki. Éreztem."

Tehát akkor még qrva szót nem szólt, de neked már ez is hisztinek volt minősítve. Ímmel-ámmal elvetted.

"Most jelenleg a gyerekvállalás miatt megy a hiszti"

Nem benned van a hiba, persze. Természetes, hogy nem lehet veled semmit megbeszélni, mert üvöltözöl, csapkodsz. Nem csodálkozom, amit mondott neked. Majd ha lenne gyerek, tudod milyen fáradt, feszült lennél? Akkor már kettejükkel ordítanál?

Nézz picit magadba is.

2022. szept. 22. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy én egy ilyennel nem kötöttem volna össze az életemet.

Ő nem a saját életét éli, ő a barátnői életét akarná élni. Meg merem kockáztatni, hogy mentálisan nem minden oké vele.

2022. szept. 22. 10:26
 20/23 anonim ***** válasza:
65%

Nyugi ez azért renbehozható.

1 ha a baba neki fontos elmész egy sperma vizsgálatra. Nem olyan drága, az eredményt hamar megkapod. Így láthatja, nem vagy közömbös a téma iránt, megtetted a részed, így még magad is megnyugtathatod, hogy nálad minden rendben. Esetleg ha nálad van a gond ( nyugi csak esetleg) a továbbiak megbeszélés tárgyát képzik.

2 terv készítés számolgatással. Mikor tudtok saját lakasba költözni, mik az igények a részéről, mi az mit reálisan teljesíteni tudtok. Esetleg lakásokat nézegetni. Baba esetén ez az idő mennyire tolódik ki, ő elfogadja e, ha ezért tovább maradtok a szülői házban. Ezeket jó tisztázni, nehogy ebből legyen a gond.

3 az írásodból nekem az jön le kevés számára a szex ( mások az igények. Ami neeked ok, az neki kevés. Ettől mindkettőtök igénye normális) ezt te mennyivel tudnád növelni, ami még neked is jólesik. Megbeszélés tárgya. “Úgy sem fog teherbe esni ezzel a néhai együttléttel” megkérdezheted mire vágysz?

2022. szept. 22. 10:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!