Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenen veszekszik velem a feleségem. Van oka is. Ötletek ?
Mióta együtt vagyunk (7 éve) azóta ilyen. 3 éve vagyunk házasok. Sok barátunk van, tőlem idősebb férfi tagokkal vele egyidős nőkkel.
Ezt azért tartom fontosnak, mert én úgy érzem nem vagyok elkésve.
Szoval röviden. Ott kezdődött hogy minden barátnőjét eljegyezték. Már ment a hiszti, hogy ő nincs. Nem mondta ki. Éreztem. Nem ezért, tényleg nem de eljegyeztem. Most a legtöbb barátnője várandós. Ők külön élnek mi a szülőknél. A feleségem elvárásai nagyok. Úgy érzem minden tőlem telhetőt megteszek. Nem herdálom el a pénzt. Havonta annyit félreteszek, hogy tényleg jóformán csak 40 ezrem marad a 300-350 ezer forintos fizumból. Egyelőre házra gyűjtünk. Kicsit elkalandoztam de fontos tudni, neki több a fizetése, ugyanannyit rakunk félre és ami marad abból gazdálkodunk. A spórolt pénz közös, a többi nem, nyilván veszünk egymásnak ezt azt és segítünk egymásnak. Most jelenleg a gyerekválalás miatt megy a hiszti. Szülőknél lakunk. A gyerek elférne, nem is védekezünk, én a cigit letettem, heti 2-3 x van együttlét.
Mióta 3 barátnője is várandós lett azóta látszólag nem normális. Mindenért cseszeget, ma megjegyeztem, hogy ez így nem lesz jó, hogy megint itt tartunk. A válasza az volt, hogy nem kell aggódni tőlem úgy se fog teherbe esni ezzel a néha együtt vagyunk néha nem hozzáállással.
Komolyan elgondolkodtam, hogy velem van a baj ? Kezdem magam kellemetlenül érezni. Persze tudom, hogy nem velem van a gond, neki van különféle baja, most ezt nem ecsetelném, de köztudottan gátolja a gyermeknemzést amig nincs beállitva. Viszont sajnos azt érzem ez a legkevesebb gond.. mit tegyek? Szeretem őt de ezt nem bírom, hogy mindig követni kell mindenkit és ha nekünk nem úgy van, akkor lemaradva kell érezni magunkat. Sajnos már néha annyira ideges vagyok, hogy üvöltök, csapkodok. Ez miatt fejemhez is vágta, hogy ő neki nem kell tőlem gyerek mert idegbeteg vagyok..
22#
Azért egy több generációs házba elférnek, pláne ha külön bejáratos.
Nekünk is itt van egy 250 nm es családi ház. Azért akárhogyan nézzük, ez 2 generációnak teljesen korrekt. Persze ha olyan a kapcsolat a családdal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!