Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valamit elvárni”...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valamit elvárni” a páromról/ jelölttől?

Figyelt kérdés

Ezt így közöltek az elején hogy például mit ne tegyen melletted mert instant szakítás? Vagy felmérni előtte a nézeteit, ha valami nem tetszik akkor leszidni(?)(például ha bántó, tiszteletlen dolgot tett, vagy gusztustalant) hogy máskor véletlen se forduljon elő olyan. Vagy mindenkit aki bizonyos dologban h*lye a másik nemhez kukázni? Vagy megtanítani ha van benne hajlandóság hogyan bánjon veled/a kapcsolattal jól? Azért mindenkit minden hibáért nem lehet kidobni ha amúgy szerelem van (szerintem) De mi van ha egy rossz szokásról hónapok leszokna? Akkor kisebb hazudozások vannak.. aztán tegyük fel eltelik 6-8 hónap mire leszokik a rossz szokásról. Tudnátok újra bízni benne? Ha ténylegesen nagy fokos fordulatot tett és javult a kedvedért? Vagy az veszett fejsze nyele..? És ha pluszt akarok elvárni? Hogyan lehet meghúzni a határt”?

Illetve mit tartotok jogosnak elvárni a párodtól? Mi az a szint ami alapnak kellene lennie?

2022. szept. 19. 11:21
 1/10 A kérdező kommentje:
Páromtól* bocsánat telefon mindig kijavít :/
2022. szept. 19. 11:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Leszoknia*
2022. szept. 19. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már kapcsolatban? Hány éves vagy?
2022. szept. 19. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Ami neked fontos, ahhoz ragaszkodj. Ennyi.
2022. szept. 19. 11:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Arra való az ismerkedés, hogy eldöntsd az adott ember kell-e az összes tulajdonságával együtt. Kisebb dolgokban lehet csiszolódni, alaptermészetet nem lehet megváltoztatni és nem is szabad erre törekedni. Eldöntöd neked mi a fontos és aszerint döntesz, ennyi.

Nálam pl. a hazudozás kuka, az ilyen 1, nem változik, ostoba dolog az ellenkezőjét hinni, 2, ha csoda történne és változik se tudnék már benne soha bízni, anélkül meg minek? Ennyit egy szerelem se ér.

2022. szept. 19. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem árt, ha felismered, hogy miben tud változtatni, és mi az, ami miatt jobb inkább az elején szakítani.

Annak sosincs értelme, ha valami nem tetszik, akkor veszekedsz meg hisztizel, esetleg duzzogsz és nem szólsz hozzá. Amikor valami nem tetszik, akkor vagy megkéred, hogy csinálja másképp, vagy megjegyzed, hogy ez neked miért esik rosszul, vagy megmondod, hogy ez neked nem fér bele, és következő alkalommal búcsút intesz.

Az, hogy ragaszkodsz az elvárásaidhoz, számomra nem azt jelenti, hogy ha kell, akkor terrorral taposod ki a másikból. Hanem azt, hogy ha a fontos szempontokban nem egyeztek, akkor nem éred be vele, hanem elengeded, és vagy maradsz egyedül, vagy kivárod a jobbat.

Teszem azt, ha nekem elvárásom, hogy ne dohányozzon, akkor dohányossal nem is kezdek. Ha nekem fontos, hogy türelmes és udvarias legyen, de a pasi bunkó a pincérrel, akkor elbúcsúzok. Lehet persze pattogni, meg illemtanórát tartani, de nem fogok hónapokat idomítani valakit, hogy vagy megváltozik két hétre, vagy nem. Ebből csak az állandó veszekedés lesz.

Kisebb dolgokban, hogy pl vegye le a cipőt az előszobában, vagy a takaró gombos fele legyen lent, meg egyszerűen ütköztetjük az érveket és kompromisszumot kötünk.

2022. szept. 19. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak instant kizáró okok, de én ezeket már az elején tisztázom. Pl. cigi, lánybarátok megléte, minden héten bulizgatás, többek között ezek olyan dolgok, amiket nem szeretnék egy kapcsolatban. Minden más pedig majd a kapcsolat alatt derül ki és vagy összecsiszolódunk, vagy nem.

26N

2022. szept. 19. 11:42
 8/10 Mathus ***** válasza:
52%

#4: ott a pont. nem kell sok dolog, alapnak elég ha pár szóban összefoglalod magadnak, vagy egy kulcsmondatban (amit kérdéssé gyúrva fel is tehetsz az első alkalommal).

és ami rendeszeresen kimarad, hogy te mit teszel bele a kiskosárba (főzni mindenki tud, meg alapból mindenki monogám)? ezeket is vedd számba, a saját gyarlóságaiddal együtt.

2022. szept. 19. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

*Nálam alap a teljes egyenlőség megléte, ami mindenre kiterjed: nem leszek senki kiszolgáló személyzete, közösen végezzük a házimunkákat (nem csak besegít) , én is dolgozok, semmilyen szexista, nőket bármilyen formában lealacsonyító dolgot nem tolerálok.

*Nálam kizáró ok továbbá a lánybarátok megléte (nyilván a társaságban lehetnek, de a közös kettesben programozás stb nem fér bele)

*Az állandó bulikázás/haverkázás

*Ha nem vált le a szüleiről, vagy ha egészségtelen módon bele akarnak magyarázni a dolgainkba.

*Ha mindenáron gyereket akar (nekem semleges egyelőre ez a téma), és úgy gondolja, hogy majd én 3 évet ülök vele otthon, ő meg semmit nem csinál.

*Ha állandóan otthon kell ülni, és a város határából sem teszi ki a lábát, nincs benne semmilyen kalandvágy

*Ha nem művelt, olvasott, intelligens, pl volt egy csávó, akivel randiztam, szerinte az olvasás csajos hobbi volt.... Hát...

*Mellettem csajok bámulása, forgás utánuk, tiszteletlen viselkedés

*Alap a tisztelet, őszinteség, bizalom

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos van más is. És mielőtt az incelkék megőrülnek, igen, vannak ilyen férfiak, ne aggódjatok, nem vagyok egyedül

2022. szept. 19. 12:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Kinek milyen a habitusa. Ha nyílt vagy és konkrét akkor tégy úgy.

Ha meg nem szolsz akkor szenvedj avval hogy a másik nem érti/ teszi amit akarsz.

2022. szept. 19. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!