Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A jegygyűrűt visszaadta.......

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jegygyűrűt visszaadta.... Ez tényleg így működik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 30 éves nő, aki eljött egy másik városból (kb 130-140 km-ről) miattam. Megkértem a kezét, de valahogy nem tudja elfogadni, hogy van nekem is hozzátartozóm. Hetente veszekszünk. Nem egyszer már a fejemhez vágta hogy eljött egy másik városból miattam (ez persze jogos és le a kalappal előtte). Van nagyon sok szerethető tulajdonsága is, de ez a egysíkú - mindig neki van igaza - gondolkodás valahogy nagyon nem jó.

A gyűrűt a hétvégén visszaadta. Ennek ellenére a folytatás mellett döntöttünk, bár ebben még kételkedem. Megkérdezte, hogy a gyűrűt mikor adom neki vissza? Ez tényleg így működik?

A pozitív és negatív dolgok listája nem teljes, mert mindent leírni nem lehet....

2022. szept. 15. 07:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Hetente veszekszünk. Nem egyszer már a fejemhez vágta hogy eljött egy másik városból miattam (ez persze jogos és le a kalappal előtte)."

El kellene engedni ezt az egészet. Neki se jó, neked se.

2022. szept. 15. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

"valahogy nem tudja elfogadni, hogy van nekem is hozzátartozóm." Ez mégis mit jelent? Mondjuk nem bírjátok egymás szüleit, a tieidnél laktok, neki meg hiányoznak az övéi, de hozzájuk nem mentek látogatóba? Csak találgatok :)

Sok párnál van összecsiszolódási szakasz, és igen, jellemző az is, ha olyan temperamentumúak, hogy többször szakítanak hisztiből, pedig szeretik egymást... aztán vagy túléli a kapcsolat vagy sem. Mennyire ismertétek egymást, hányszor találkoztatok összeköltözés előtt?

2022. szept. 15. 08:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Teljesen külön lakunk már. Ha valahová szeretne menni sosem problémázok, sőt ha hozzájuk megyünk még örülök is neki, de visszafele valahogy nem szívesen jön. Közel egy évig volt utazgatás. Előtte nem ismertük egymást.
2022. szept. 15. 08:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, eladhatod.
2022. szept. 15. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én érzelmi biztonságot kerestem a kapcsolataimban, így megfogadtam, hogyha valaki egyszer kiejti a száján, hogy legyen vége (pláne visszaadja a gyűrűt), akkor vége. Nekem ez a gyerekes hiszti nem fér bele. Vagy álljon a sarkára és beszéljük meg a problémát, találjunk kompromisszumot, vagy engedjük el, de ilyen csiki-csukit velem senki nem játszhat.

Ezt javaslom másnak is. Felnőtt emberek vagytok könyörgöm.

2022. szept. 15. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

valahogy nem tudja elfogadni, hogy van nekem is hozzátartozóm

Ez mit jelent? Sokallja az időt, amit a családoddal töltesz?

2022. szept. 15. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 Én sem értem, de szerintem nem fogunk erre választ kapni. A kérdező eléggé "write only".
2022. szept. 15. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!