Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívetekre vagy az eszetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívetekre vagy az eszetekre hallgatnátok?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakítottam a párommal akivel 6 évig voltunk együtt. 2 éve romlott meg nagyon a kapcsolatunk,mert szerencsejáték és drog függő lett.Ez mellett úgy viselkedett velem,mint a kutyával.Nagyon szerettem ezért viseltem el tőle ennyi ideig.A szakításunk utáni hétvégén elmentem egy szülinapi buliba,de csak azért,mert kb muszáj volt elmennem. A buliban megismertem egy férfit,nagyon jót beszélgettünk,mintha a másik felem lett volna,ezután elhivott randizni,de nemet mondtam,mert korainak véltem.Hónapokig írogatott,hívogatott mire elmentem vele randizni. Azóta már szinte mindennap találkozunk.Egy olyan társat ismertem meg benne,akiről minden nő álmodik.Virágot küld a munkahelyemre,vacsorát főz,ajándékokkal bombáz,romantikus programokat szervez egy igazi társ és nagyon jó ember.A problémám az,hogy az exem hetente 1x ír egy üzenetet,hogy szeret és megváltozik.Ezek az üzenetek még mindig megérintenek,de nem békülhetek ki vele,mert nem jó társ és nem is fog megváltozni. De a szívem mégis őt választaná az eszem viszont az új férfit,mert tudom,hogy ő egy igaz társ lenne,viszont nem tudom,hogy szerelmes tudok-e belé lenni. Teljesen össze vagyok zavarodva! Negatív kommenteket nem kérek!

Köszönöm!

24/N

2022. szept. 11. 12:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

Mindig az eszemre hallgatok! Tudatosan szeretek élni és kevesebbet is csalódok.

N 30

2022. szept. 11. 12:59
 12/26 anonim ***** válasza:
18%

Ezért vagy most is szingli

2022. szept. 11. 13:00
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem, hogy merült fel benned komolyan az a kérdés. Szeretsz szenvedni?

A sors annyira könnyűvé teszi az életed, hogy tényleg keményen kell dolgoznod azon, hogy elrontsd.

2022. szept. 11. 13:02
 14/26 anonim ***** válasza:
83%
Egyikre sem. Hagyj időt magadnak, élvezd a magadra szánt időt és majd jön az igazi ha eljön az idő.
2022. szept. 11. 13:02
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

14-es vagyok. Nem tudom hogy tudtam ugyanazt a szót 3x leírni két mondatban.

Na mindegy a lényeg végülis tényleg ez az egy szó. Idő.

Szóval érted a lényeget. :D

2022. szept. 11. 13:05
 16/26 anonim ***** válasza:
18%
#15 Mert bolond vagy! Segítek :)
2022. szept. 11. 13:12
 17/26 anonim ***** válasza:
83%
12 hülye vagy amúgy? 🤣🤣🤣
2022. szept. 11. 13:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Észre.
2022. szept. 11. 13:28
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem a szíved, hanem a tudatalattid vágyja az exedet. A szíved egyiket se akarja. Az eszed se, csak keveset tudsz, és jó élmény a mostani a sok rossz után, ezért az 'eszed', de inkább a tapasztaaltmentességed választaná ezt a fiút.

Hajrá, majd lesz valahogy.

2022. szept. 11. 14:04
 20/26 anonim ***** válasza:
18%

Ha én az vagyok, te is mert ahogy látom bejött amit írtam xD

De ha rám írsz privátban akkor a szívedre hallgatsz szóval sok sikert most eldönteni mit akarsz :D A döntés a te kezedben van :/

2022. szept. 11. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!