Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszetekre vagy a szivetekre hallgatnátok?

"Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre" kornyikálta régen a jogdíjat nem fizető pártember a régi Roxette átírást a propagandában.
"Hallgass az eszedre... választ a pénzeset?" Ez nem rímel. Ráadásul én se fizettem a jogdíjat.
Amúgy választanod kell, és ez a választás örökre hatással lesz az életedre, szóval ne másokkal döntesd el a kérdést, mert szarul fogsz járni. Ahogy Ganxta mester mondta "mert lehet ami nekem fontos, az neked szart se ér" vagy valami hasonló.

#1 nem másokkal szeretném eldönteni, csak szeretném tudni más hogy választana.
#1,2 Köszönöm a választ! :)

Ha a 2-ből kell választani, akkor az eszemre hallgatnék és azt választanám, akire lehetett számítani.
De alapesetben egyiket sem, mert gyerek témában nincs félmegoldás. 40N

Édesem, azt kell választani aki megadja neked az anyagi létbiztonságot. A nyomor a szerelmet is tönkre tudja tenni. A gazdag pasi mellett pedig bármit megtehetsz és megvehetsz.
"Szeretjük egymást a párommal"-ért nem adnak Gucci cipőt. Olcsó Jánossal pedig max egy Mekibe juthatsz el, nem egy belvárosi puccos étterembe. Ráadásul a csóringer pasi mellett házra, kocsira, trendi telefonokra, szolira, műkörömre, kiskutyára szinte esélyed sincs. Az idő csak rohanni fog a fene nagy szerelemben meg a végén se esküvő, se gyerek, se vagyon, se fény, se pompa. Egy gazdag pasinak pedig érzelmek nélkül is lehet szülni gyereket. Legalább meg lesz neki mindene, ahogy Neked is!!!
Szóval a válasz egyértelmű: az eszedre!

E kettő közül egyik se kéne. Olyan kellett akinél a szívem és az eszem is igent mondott.
Akiket írtál az mindkettő kuka. Az egyik azért mert a pénzén kívül semmit se ér, és hát a másik is gáz, aki csak egy barát, de annak is sz.r mivel élt már vissza a bizalommal.
Mindkettő ócska.
Mik ezek a kérdések amúgy 😵😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!