Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az eszetekre vagy a szivetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszetekre vagy a szivetekre hallgatnátok?

Figyelt kérdés
Van valaki akivel tudom hogy jó életem lenne, mindent megadna amit csak tudna, de szívem szerint valaki mást választanék. Ő viszont lehet hogy sosem adná meg azt amit én majd szeretnék (pl egy esküvő, család stb...) Mindegyikük mellet önmagam lehetek csak másképp egyikük mellet néha előjöhet belőlem a gyerek és a legjobb barátomnak is érezhetem, mert mindíg ott volt ha kellett, akit szívem szerint választanák ő nem mindíg volt velem nehéz helyzetekben, de úgy érzem egyre jobban tudok rá is támaszkodni, viszont már vissza élt a bizalmammal.
2022. ápr. 2. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Az eszemre
A szívemre
29 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

"Hallgass a szívedre, szavazz a Fideszre" kornyikálta régen a jogdíjat nem fizető pártember a régi Roxette átírást a propagandában.

"Hallgass az eszedre... választ a pénzeset?" Ez nem rímel. Ráadásul én se fizettem a jogdíjat.

Amúgy választanod kell, és ez a választás örökre hatással lesz az életedre, szóval ne másokkal döntesd el a kérdést, mert szarul fogsz járni. Ahogy Ganxta mester mondta "mert lehet ami nekem fontos, az neked szart se ér" vagy valami hasonló.

2022. ápr. 2. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettovel ra fogsz faragni. Naluk jobbat kene keresned.
2022. ápr. 2. 15:30
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 nem másokkal szeretném eldönteni, csak szeretném tudni más hogy választana.

#1,2 Köszönöm a választ! :)

2022. ápr. 2. 15:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az eszemre hallgatnék, ezért egyiket sem választanám. Akit nem választ a szívem, azzal nem tudnék együtt lenni. Akire viszont nem lehet számítani, azzal nem lehet együtt lenni, mert csúnya vége van.
2022. ápr. 2. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem e kettő mindig ugyanazt mondja szóval mindkettőre egyaránt. Mindig egyeznek a tanácsok.
2022. ápr. 2. 15:47
 6/11 harebell ***** válasza:
83%
Nem lennék olyannal együtt, akit az eszemmel vagy a szívemmel nem választanék. Jó kapcsolathoz mindkettő kell.
2022. ápr. 2. 16:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a 2-ből kell választani, akkor az eszemre hallgatnék és azt választanám, akire lehetett számítani.

De alapesetben egyiket sem, mert gyerek témában nincs félmegoldás. 40N

2022. ápr. 2. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Édesem, azt kell választani aki megadja neked az anyagi létbiztonságot. A nyomor a szerelmet is tönkre tudja tenni. A gazdag pasi mellett pedig bármit megtehetsz és megvehetsz.

"Szeretjük egymást a párommal"-ért nem adnak Gucci cipőt. Olcsó Jánossal pedig max egy Mekibe juthatsz el, nem egy belvárosi puccos étterembe. Ráadásul a csóringer pasi mellett házra, kocsira, trendi telefonokra, szolira, műkörömre, kiskutyára szinte esélyed sincs. Az idő csak rohanni fog a fene nagy szerelemben meg a végén se esküvő, se gyerek, se vagyon, se fény, se pompa. Egy gazdag pasinak pedig érzelmek nélkül is lehet szülni gyereket. Legalább meg lesz neki mindene, ahogy Neked is!!!

Szóval a válasz egyértelmű: az eszedre!

2022. ápr. 2. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:

E kettő közül egyik se kéne. Olyan kellett akinél a szívem és az eszem is igent mondott.

Akiket írtál az mindkettő kuka. Az egyik azért mert a pénzén kívül semmit se ér, és hát a másik is gáz, aki csak egy barát, de annak is sz.r mivel élt már vissza a bizalommal.

Mindkettő ócska.

Mik ezek a kérdések amúgy 😵😂

2022. ápr. 2. 18:58
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha az eszedre hallgatsz, egyiküket se választod. Lesz olyan aki megadja azt amire vágysz és közben te is rá vágysz.
2022. ápr. 2. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!