Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntenétek a helyemben? A szívetekre vagy az eszetekre hallgatnátok?
Kb. féléve megismerkedtem egy tőlem 14 évvel idősebb, nős, családos pasival. Első perctől felvállalta, hogy családja van, de megromlott a viszony a feleségével, de a gyerek, lakáshitel, stb. miatt nem hagyja el. Má előttem is több szeretője volt, így számára nem okoz ez a helyzet kellemetlenséget, lelkiismeretfurdalást.
Eleinte elfogadtam ezt a helyzetet, bár sokszor meginogtam és napokig nem beszéltünk hiába keresett, próbáltam elfelejteni... De mindig nagyon hiányzott...
Egyre nehezebben viselem ezt a kétlaki életét. Nemrég felvetette, hogy költözünk össze, mindkettőnknek kényelmesebb lenne. (a családja 200 km-re lakik tőlünk, a munkája miatt heti 3-4 napot van itt) Fogalmam sincs mit tegyek...
Ha a szívemre hallgatok, akkor összeköltöznék vele, mert nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást.
Visszont, ha az eszemre, akkor sürgősen ki kell szállnom a kapcsolatból, mert soha nem lehet teljes mértékben a párom.
Csak azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy vajon melletted és a felesége mellett hány szeretője van még?
És nem legyél elfogult amikor válaszolsz.....csak a tényeket és az eddigi tapasztalatokat nézd. Na ott lesz a válasz, hogy mit tegyél.
gondolj bele a feleség helyzetébe...neked jól esne ha ezt kapnád? és dönts...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!