Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan döntenétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NóriHeni kérdése:

Hogyan döntenétek a helyemben? A szívetekre vagy az eszetekre hallgatnátok?

Figyelt kérdés

Kb. féléve megismerkedtem egy tőlem 14 évvel idősebb, nős, családos pasival. Első perctől felvállalta, hogy családja van, de megromlott a viszony a feleségével, de a gyerek, lakáshitel, stb. miatt nem hagyja el. Má előttem is több szeretője volt, így számára nem okoz ez a helyzet kellemetlenséget, lelkiismeretfurdalást.

Eleinte elfogadtam ezt a helyzetet, bár sokszor meginogtam és napokig nem beszéltünk hiába keresett, próbáltam elfelejteni... De mindig nagyon hiányzott...

Egyre nehezebben viselem ezt a kétlaki életét. Nemrég felvetette, hogy költözünk össze, mindkettőnknek kényelmesebb lenne. (a családja 200 km-re lakik tőlünk, a munkája miatt heti 3-4 napot van itt) Fogalmam sincs mit tegyek...

Ha a szívemre hallgatok, akkor összeköltöznék vele, mert nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást.

Visszont, ha az eszemre, akkor sürgősen ki kell szállnom a kapcsolatból, mert soha nem lehet teljes mértékben a párom.

2014. júl. 17. 11:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy most nincs több szeretője rajtam kívül. Tudom, hogy nagyon kényelmes számára ez a helyzet... Főleg, hogy tudja sohasem mondanám el a családjának, ami köztünk van! Nagyon rossz úgy párkapcsolatban élni, hogy nem vállaljuk fel egymást. A szüleim és a barátaim is elítélnének, hogy egy nős, családos pasival járok...
2014. júl. 17. 12:25
 12/15 anonim ***** válasza:

#9:

nem csak ők...számomra a hűtlenség a leggusztustalanabb dolog a világon! nem igaz, hogy nem tudja megoldani a házasságát...nem akarja azért dug félre...megérdemelné ha valami halálos betegségben elmenne és legalább anyagilag támogatná a családját...de az meg a gyereknek fájna...de akkor is a szenvedést érdemelné...egy kis magányt, hogy meg tudja becsülni azt aki mellette van!

2014. júl. 17. 12:32
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 10.válaszíró! Nagyon sajnálom, hogy elváltak a szüleid!!! De sajnos nemcsak a házasságokra, de a párkapcsolatokra is igaz, hogy már jóval hamarabb megromlott valami köztük még a 3. megjelenése előtt...
2014. júl. 17. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy lehetsz ennyire vakmerö??hogy biztos nem csal meg !!!:) mondjuk azt mond amit akar...szted otthol nincs hazas ėlete?? Mondjuk az nem meg csallàs!!de ha megis... neked mar neme kotelezo bevvalani,sem beszamolni!!csak a felesegenek!!!hany eves vagy??mert nagyon nem jol làtod àt sajna a helyzetet!!!azt hiszed hogy te veled boldog... csak re jellesz neki..de a le irtakbol nem ez jön le !!
2014. júl. 17. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Most az eszedre. Soha nem leszel a szemében az első. Mindig ott lesz a családja, akármit csinálsz, egész életében.
2014. júl. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!