Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eszetekre vagy a szivetekre hallgatnátok?
Figyelt kérdés
Van valaki akivel tudom hogy jó életem lenne, mindent megadna amit csak tudna, de szívem szerint valaki mást választanék. Ő viszont lehet hogy sosem adná meg azt amit én majd szeretnék (pl egy esküvő, család stb...) Mindegyikük mellet önmagam lehetek csak másképp egyikük mellet néha előjöhet belőlem a gyerek és a legjobb barátomnak is érezhetem, mert mindíg ott volt ha kellett, akit szívem szerint választanák ő nem mindíg volt velem nehéz helyzetekben, de úgy érzem egyre jobban tudok rá is támaszkodni, viszont már vissza élt a bizalmammal.2022. ápr. 2. 15:05
11/11 anonim 

válasza:

Én mindig a szívemre hallgatok. Rossz döntés. Ennél csak egy rosszabb van, ha az eszedre. Kapcsolatban az ész mindig kevés lesz. Ha bevált volna, még mindig ott tartanánk, mint 100 évvel ezelőtt, de már akkor is f.s volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!