Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívetekre vagy az eszetekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívetekre vagy az eszetekre hallgatnátok?

Figyelt kérdés

5 hónapja szakítottam a párommal akivel 6 évig voltunk együtt. 2 éve romlott meg nagyon a kapcsolatunk,mert szerencsejáték és drog függő lett.Ez mellett úgy viselkedett velem,mint a kutyával.Nagyon szerettem ezért viseltem el tőle ennyi ideig.A szakításunk utáni hétvégén elmentem egy szülinapi buliba,de csak azért,mert kb muszáj volt elmennem. A buliban megismertem egy férfit,nagyon jót beszélgettünk,mintha a másik felem lett volna,ezután elhivott randizni,de nemet mondtam,mert korainak véltem.Hónapokig írogatott,hívogatott mire elmentem vele randizni. Azóta már szinte mindennap találkozunk.Egy olyan társat ismertem meg benne,akiről minden nő álmodik.Virágot küld a munkahelyemre,vacsorát főz,ajándékokkal bombáz,romantikus programokat szervez egy igazi társ és nagyon jó ember.A problémám az,hogy az exem hetente 1x ír egy üzenetet,hogy szeret és megváltozik.Ezek az üzenetek még mindig megérintenek,de nem békülhetek ki vele,mert nem jó társ és nem is fog megváltozni. De a szívem mégis őt választaná az eszem viszont az új férfit,mert tudom,hogy ő egy igaz társ lenne,viszont nem tudom,hogy szerelmes tudok-e belé lenni. Teljesen össze vagyok zavarodva! Negatív kommenteket nem kérek!

Köszönöm!

24/N

2022. szept. 11. 12:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

A 2.ra nem állsz készen, neked ő nem az igazi.

A drogost meg hagyd, semmiképp ne jöjj vele össze ha még szarul6is bánt veled

2022. szept. 11. 12:04
 2/26 anonim ***** válasza:
92%

Esetedben a szívemet biztos nem, mert az exed soha nem fog megváltozni.

Az eszed alapján pedig nem kellene belemenni a kapcsolatba, mert sosem fogod igazán szeretni azt a férfit. Ő is megérdemli, hogy valaki igazán őt akarja, ne csak azért, hogy legyen valaki.

Hagyj időt magadnak, lépj túl az exeden, azutan keress kapcsolatot, miután le tudtad zárni.

2022. szept. 11. 12:06
 3/26 anonim ***** válasza:
37%
Én a drogossal jönnék össze újra :)
2022. szept. 11. 12:07
 4/26 anonim ***** válasza:
98%
Az exet letiltanám a fenébe, az újjal kivárnám mi lesz
2022. szept. 11. 12:14
 5/26 Maneko ***** válasza:
100%

Az eszemre, mert a szív hülye, mint a segg :D

Komolyra fordítva a szót... Értem én, hogy hat év, de a szerencsejáték-és drogfüggőség külön-külön is óriási gond, nem hogy így együtt, és nem lehet annyival elintézni, hogy "jaj kicsim, gyere vissza, szeretlek, megváltozom, ígérem". Ezek csak szavak, és tettek nélkül nem érnek semmit. Gondolom, őkelme még mindig nem ment sehova a gondjaival, csak tőled várná el, hogy nézd el őket, ha visszamennél hozzá. Ő keressen fel egy szakembert, hogy megszabaduljon a függőségeitől, te akár segítséggel, akár anélkül, de zárd le a kapcsolatot az exeddel egyszer s mindenkorra, és utána kezdj bele akármi komolyba, akárki mással.

2022. szept. 11. 12:14
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
A kérdés az, hogy mennyit nyer a szerencsejátékon. Lehet dollár milliomos, annyira jól tolja. A drog se olcsó...
2022. szept. 11. 12:16
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fogsz rajta túllépni még le nem tiltod mindenhonnan. Neki az a célja hogy ne találj mást rajta kívül mert tudja hogy mennyire szeretted elviselted hogy olyan amilyen plusz még egy ilyen nőt nem fog találni. Tudjon rá akkor is hagyd. A mostanival pedig egyenlőre nem lépj komolyabb szintre még le nem zárod a régit. De mivel jól érzed magad vele meg minden nem is zavarnám el.
2022. szept. 11. 12:17
 8/26 anonim ***** válasza:
83%

Én is azok mellett vagyok, akik azt tanácsolják, hogy felejtsd el az exedet. Te is tudod, hogy nem fog változni, írtad is fentebb. Becsüld magad jobban, és ne engedd, hogy egy rongy ember használjon lábtörlőnek téged. Ha szeretne, akkor békén hagyna, nem pedig ígérgetne neked fűt-fát. Rá fogsz majd döbbenni, hogy többet érsz annál, hogy ilyen emberek kihasználjanak, de ezen dolgozni kell: lezárni az előző kapcsolatodat; látni a hibáit (mit nem szeretnél eltűrni senkitől egy következő kapcsolatban); látni a saját hibáidat (nulla önértékelés miatt eltűrni ezt a bánásmódot egy olyan embertől, aki igazán csak a függőségeit és önmagát szeretni); stb.

Az új férfival kapcsolatban... nehéz. Egyik énem azt súgja, hogy ez nem fog működni: neked rengeteg idő kell majd, hogy az előző kapcsolatodat lezárjad, addig pedig tisztességtelen lenne bármi többe belekezdeni mással (ráadásul valószínűleg bűntudatod is lenne, ami megmérgezné a mindennapjaidat - azért tudom, és a fentieket is azért írtam, mert voltam ugyanilyen helyzetben, vagyis hasonlóban, az én exem nem volt szerencsejáték függő -, ami meg csak késléltetné a lezárást, onnan venné el az energiát). És ki tudja, hogy ilyen alapokkal, később bele tudnál-e szeretni?

Ennek ellenére nem kell feltétlenül elküldeni a másikat, de szerintem érdemes őszintének lenni vele, akkor el tudja dönteni, hogy szeretne-e maradni, avagy sem.

2022. szept. 11. 12:34
 9/26 anonim ***** válasza:
94%
Letiltanám az exet és csak az újra meg magamra koncentrálnék.
2022. szept. 11. 12:38
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Az eszemre hallgatnék. Mindig az eszemre hallgatok, főleg ha az életem (jövőm) a tét. Akkor hallgasson az ember a szívére, ha biztonságban van annyira, hogy elengedheti magát és átadhatja magát az érzésnek.

Rád ez nem igaz, egy bántalmazó kapcsolatba akarsz visszatáncolni épp, hogy őszinték legyünk. Olyan lennél, mint a többi bántalmazott, akit senki sem tud megmenteni magától.

Én egy pszichológusra szavazok, és arra, hogy lásd meg, mi alakul az új férfivel. Nem kell feltétlenül összejönnötök, az a lényeg, hogy a régihez ne menj vissza. Ha ez megvan, lehetsz szingli is, kapcsolatban is, amit csak szeretnél.

2022. szept. 11. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!