Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki egy esélyt? Merjek bízni benne?
Van egy srác, akivel kb. 2 hete ismerjük egymást, de csak 1 hete kezdünk többet beszélgetni. Pár nap után elég intenzíven kezdett udvarolni, nyíltan kijelentette, hogy nagyon tetszem neki, és kezd belém szeretni (mivel Ő általában gyorsan szerelembe esik). De barátnőm jobban ismeri, és azt mondja, hogy elég bunkó (ami nem zavarna még ...), csak hogy állítólag vetít egy másik kis cs*trinek, barátnőm szerint, csak szivatja, de nem tudom. Mert mi van akkor, ha engem is csak hülyít ? :O ettől félek a legjobban, bár akkor szerintem nem így viselkedne... Nekem őszintének tűnik, de mégsem tudok benne megbízni, nem merek érzéseket táplálni iránta, félek kinyitni a szívem. Ennek az lehet az oka, hogy az előző barátom elég sok csalódást okozott nekem, és minden fiúhoz bizalmatlanul állok ... Hogyan tudnék benne megbízni ? Egyáltalán ezek alapján lehetnek őszinték az érzései? Adjak neki esélyt az érzelmei bizonyítására ?
Egyébként az is lehet probléma, hogy 3 évvel fiatalabb ... de tulajdonképpen ez engem nem igazán zavarna ...
Kérlek, ha tudtok segítsetek :)
18/L
hát köszönöm :)
még szívesen fogadom más véleményét is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!