Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha elképzelem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha elképzelem, hogy átölelem, hozzám bújik, hogy kimondom neki "szeretlek"?

Figyelt kérdés

De közben házas vagyok, és akiről fantáziálok, nem a feleségem.

Nem léptem félre, de sokszor eszembe jutnak ilyen képek egy nő kapcsán, akit ismerek.

2022. szept. 10. 23:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%

Te azt a nőt szereted és szerelmes vagy. Akkor minek vagy házas? Ha valami nem jó a házasságodban és nem szereted a feleséged, akkor el kell válni, nem fantáziálgatni. A tettek mezejére kéne lépni és férfiasan vállalni a felelősséget, hogy másik nőt szeretsz. Gyáva nyúl az, aki nem mer lépni a boldogsága érdekében.

Addig akarsz várni, míg más férfi el nem happolja előled azt a nőt, akibe szerelmes vagy?!

Jó az neked, hogy becsapod a feleséged és önmagad és hazugság az életed?

Én igaz, idő mire mertem lépni, de meg mertem tenni és váltam, vállalva a felelősséget mindenért. Te meg mered ezt lépni?

2022. szept. 11. 01:18
 12/27 A kérdező kommentje:
10 nem kollégám, teljesen más a szakmánk! hogy kiről álmodozok, annak te nem szabhatsz határt, bár tudom szívesen megtennéd!
2022. szept. 11. 01:26
 13/27 A kérdező kommentje:

11 nem hiszem, hogy más elhappolja, azért lehet erősen gyanítani, hogy ő is mit érez...

nemrég óta szingli, és ez még friss dolog.

2022. szept. 11. 01:27
 14/27 anonim ***** válasza:
81%
12-es Vicces vagy! Én aztán nem szabok semminek határt, a te álmodozásodnak meg végképp nem. Lehet a szomszédasszony is, vagy a nejed barátnője, ezek még cikibbek, de nyilván ennél meredekebb helyzetek is lehetnek.
2022. szept. 11. 01:45
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Az álmodozás az élet megrontója.
2022. szept. 11. 05:24
 16/27 anonim ***** válasza:
72%

Ó mennyien és mennyiszer képzelegtünk már ilyenekről házason...

És igen, gáz. De saját magunkkal szemben. Mert borzasztó egy érzés.

Egyébként az érzelmeknek nem lehet parancsolni, a gondolat meg szabad.

A társunkkal szemben csak onnantól kezd gázzá válni, ha emiatt őt hanyagoljuk, elfordulunk tőle érzelmileg, odafigyelésileg...

2022. szept. 11. 05:49
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
...viszont azt írod beszéltetek már ilyenekről. Akkor miért nem mondod ki neki?
2022. szept. 11. 05:49
 18/27 anonim ***** válasza:
...bocs, újra olvastam, és látom nem ilyenekről, hanem így beszélni...
2022. szept. 11. 05:51
 19/27 anonim ***** válasza:
91%

Attól, hogy valami nem büntetendő, még lehet gáz.

Egyrészt: megalázó és gerinctelen a feleségeddel szemben.

Másrészt: így te sem leszel boldog.

Lehet, nem kellett volna a házasságba rohanni, ha másba voltál szerelmes. De ez igazából már mindegy. Itt egy gerinces megoldás van: elválsz, és összeállsz azzal, akit szeretsz. Így te is jobban jársz, és mást sem alázol meg.

2022. szept. 11. 07:07
 20/27 anonim ***** válasza:
81%

Bocs, de ha feleséged van, minek kezdtel el ezzel a novel ismerkedni?

Attól, hogy tetszik, nem kellett volna vele érzelmi köteléket is kialakítani, ez a te hibád volt. Most pedig szépen iszod a gyengeseged levet.

2022. szept. 11. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!