Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lesz a kimenete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz a kimenetele ennek a kapcsolatnak? Valaki esetleg volt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Hétfőn összevesztünk a párommal, nem egy nagy dolgon, de ő besokallt. Egész héten nem is beszéltünk szinte. Én kértem, hogy személyesen beszéljük meg, viszont ő nem akarja. Időt kér. Azt mondta, hogy majd a jövő héten megbeszéljük. Amikor megkérdeztem tőle, hogy szakítunk-e, akkor azt írta, hogy ő ilyet nem mondott. A héten már csak a mai nap tudunk találkozni. Következő lehetőség jövő hét vége. Szerintetek mit tegyek? Én nagyon szeretnék személyesen beszélni erről, megtudni, hogy ő mit gondol, mit érez, de vhogy nem tudom rávenni, hogy találkozzunk.

(Én vagyok a lány a kapcsolatban, ha ez vmiben segít)

2022. szept. 10. 06:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
hát nagyon sajnálom, át érzem nagyon a helyzetet, ebbe vagyok most én is.
2022. szept. 14. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!