Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki anyagi okok miatt belesüllyed egy rossz kapcsolatba, ti akik hasonló helyzetben vagytok hogy érzitek magatokat?
Figyelt kérdés
Nem nagyváros, vidék. Az itt felépített életünk az a kevés “vagyon” is romba dőlne, ha ketté osztjuk nemsok semmi plusz van hitel is. Próbálom kibirni de annyira sóvárgok utána, hogy valaki szeressen..... de ezt a részét még ki is bírom valahogy. Az, hogy jobb vagy több legyen nem akar összejönni. Pedig képeztem magam. Ti hogy bírjàtok?2021. jún. 14. 14:56
1/7 anonim válasza:
Úgy hogy meg kell tanulni értékelni azt amink van..
Én inkább a szeretetnélküliséget nem bírnám elviselni,ha már...
2/7 A kérdező kommentje:
1 Persze lehet mondani, hogy csak az érzelmek számítanak csak épp azzal nem lehet jóllakni vagy épp az utcán járni ha épp kitesznek az alberletből. Ha épp az ember azt a csepp kis életet is elveszíti amiért dolgozott nem segít az érzelem
2021. jún. 14. 15:17
3/7 anonim válasza:
Nem kell kibírni, ha nem hozol hülye életdöntéseket. Hogy bírd ki, ha már nincs más lehetőség? Szorítsd össze a fogaid.
Látod, nem azt kérdezed, hogy hogyan változtass, hanem hogy hogyan bírd ki változás nélkül. Ezért vagy ott, ahol tartasz.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ennyire egyszerű, ha tudnék megoldást már megoldottam volna.
2021. jún. 14. 21:29
5/7 anonim válasza:
Akkor írd le a helyzetet és kérdezd meg a közösséget, hátha van valami, amire te nem gondolsz!
6/7 anonim válasza:
Albérletből akkor tesznek ki,ha nem fizeted..Miért ne tudnád fizetni?
Dolgozni azt átlagembernek sajnos kell, hacsak nem születtél
burzsuj családba....
7/7 anonim válasza:
Én például barátkozom, fejlesztem magam .Próbálok arra koncentrálni hogy amiben igazán jó vagyok tovább fejleszteni és annak adni ebből aki értékeli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!