Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltak hasonló gondolataid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltak hasonló gondolataid pároddal szemben?

Figyelt kérdés

Amikor megláttál mást akit kicsit ismertél hogy ő mennyivel másabb mint a mostani párod és mennyivel jobb lenne minden ha párod is ilyen lenne.

Tehát pl mennyire ügyesebben intézi a dolgait, mennyire fejlettebbnek tűnik mostani párodnál stb.. Bármi olyat amit átvetetnéd pároddal ha lehetne..

2021. jún. 5. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
De nem lehet átvetetni a jó/rossz dolgokat” :) minden ember hibás” mindig van jobb, ez a személy akiről írsz lehet hogy ezekben ügyes” de hidd el... benne is van hiba, mint mindenkiben.
2021. jún. 5. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

En szexualisan vonzobbnak talalok masokat. Semmi mast hibakkal egyutt nem valtoztatnek, de a fantaziam beinditjak vonzo pasik.

N

2021. jún. 5. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Volt, de sajnos az már a kiábrándulás fázisa volt. Akkor még magamnak sem szívesen vallottam be, sőt, szégyelltem, hogy menyasszonyként másokról fantáziálok, és elképzelem, mennyivel boldogabb életem lehetne velük.

Végül felbontottam az eljegyzést, és életem egyik legjobb döntése volt.

2021. jún. 5. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Senki nem tökéletes, és ha mondjuk a páromban kicsit zavar egy adott dolog, ami másnál megvan, akkor szerintem természetes egy "jaj, bárcsak ő is ilyen lenne" gondolat. De ez csak egy-egy tulajdonságra van kiélezve, és mindent nézve sose cserélném le a párom a másikra. Ha olyan hibája lenne, amit nem tudnék elfogadni, tolerálni, akkor úgyse lennék már vele.
2021. jún. 5. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Ami az én páromból hiányzik,az lehet másban megvan,de abból meg az hiányzik

amit benne szeretek..... Tökéletes nincs,csak ahhoz közeli max.

2021. jún. 17. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!