Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz a kimenetele ennek a kapcsolatnak? Valaki esetleg volt már hasonló cipőben?
Hétfőn összevesztünk a párommal, nem egy nagy dolgon, de ő besokallt. Egész héten nem is beszéltünk szinte. Én kértem, hogy személyesen beszéljük meg, viszont ő nem akarja. Időt kér. Azt mondta, hogy majd a jövő héten megbeszéljük. Amikor megkérdeztem tőle, hogy szakítunk-e, akkor azt írta, hogy ő ilyet nem mondott. A héten már csak a mai nap tudunk találkozni. Következő lehetőség jövő hét vége. Szerintetek mit tegyek? Én nagyon szeretnék személyesen beszélni erről, megtudni, hogy ő mit gondol, mit érez, de vhogy nem tudom rávenni, hogy találkozzunk.
(Én vagyok a lány a kapcsolatban, ha ez vmiben segít)
hasonló cipőben?? mi egy cipőben járunk,csak nálunk én vagyok a pasi.
Ugyan ez összevesztünk valami apróságon szünetet kért. Alig akar visszaírni,egyszer akartam találkozni veke,tudod megbeszélni hogy mit érez stb,hát okyan sokára jött össze(mint nálatok),mindig most nem jó,akkor nem jó stb,hogy én éreztem magam megtisztelve,hogy befogadott az otthonába 2 órára...
Mi 2 hónapja mentünk szét, én nem tudok új kapcsolatot kialakítani amíg neki nincs rendes szerelme akit tényleg szeret,mert most neki sincs senki,meg nekem se. Így türelem játék megy,fél év 1 év után ha mind2 en szinglik leszünk,talán bepróbálkozok. Most semmi értelmét nem látom,én hiába érzek szerelmet,ha ő nem érez semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!