Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Nagyon nehéz.
Hát ember nem irigyellek... Nő létemre azt mondom SZEDD ÖSSZE MAGAD!!!
Irod hogy sokszor megcsalt megalázott mennyit akarsz még türni nyelni? Mennj ki külföldre dolgozni legalább nem leszel rászorúlva senkire... Van internet a gyerekekel tutsz beszélni.. Ausztriába menjél dolgozni ugy tutsz ingázni....
NA, ennyit az egyenlőségről és az elnyomott nőkről! Durva sztori. Eleve a gyerektartás intézménye is az, hiszen pont arról szól, hogy a nő eltartatja magát, és ellenőrizhetetlen, hogy a gyerekre költ-e vagy sem (tapasztalat).
Sajnállak. Amúgy ha van sok szex akkor maradjon minden így.
Viszont ha van sok szex, minek csal meg még mellé? A sok szex nem elég neki?
Bár ott járnék, hogy 2 gyerek, kertes ház, és ezen kell gondolkodnom... 32 évesen nem kellek senkinek.
#14 Nem értem, azt mondod nem kellesz senkinek, de a tapasztalatodról beszélsz, amikor azt állítod, hogy a gyerektartással tartatja el magát egy nő (LOL). Akkor ezek szerint mégis kellettél valakinek, hiszen van gyereked is vagy kinek a tapasztalatáról beszélsz? A gyakran egyoldalúan nyilatkozó elvált apukák tapasztalatáról, akikből havi 20.000-et is bírósági úton kell kitaposni, mert ennyit is sajnál a saját gyerekétől?
Mi az, hogy ha van sok szex, akkor minden ok? Már hogy lenne ok? A feleség nyilván nem tiszteli a férjét már jó rég óta, és a leírás alapján csak azért tűri meg otthon, mert szerinte a gyerekeknek jót tesz, hogy körülöttük van az apjuk, de amúgy neki már nem számít a kérdező.
Kérdező, sztem is szedd össze magad, és lépj le, mert ha eddig nem is tette a feleséged, láthatóan aktívan keresi az utódod, szóval hamarosan ki fog tenni a házból.
Nem tudom hány férfi nevel tudtával kakukkfiókát is, meg megkérnek olyanokat feleségul akik csalják őket
Akkor nem kell o.csogni ha a r.banc kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!