Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leköcsögöztem a barátnőmet, erre megsértődött és nem akar hazajönni. Hogy engeszteljem ki?
Egy vita után haragban voltunk, ő pedig elkezdett rajtam gúnyolódni, ami miatt azt mondtam mérgemben hogy "hagyjál már köcsög", és ezen nagyon megsértődött. Nem szoktam vele csúnyán beszélni, ezt sem gondoltam komolyan, csak tényleg nagyon felcseszett a kifigurázással és kicsúszott. Most elment itthonról, és nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, azt mondta mikor elment hogy ne keressem. Ugye megbocsát? Hogy tudnék vele kibékülni? El vagyok keseredve...
27F
Képzeld el azt a frusztrációt szegény lányban, hogy elkezditek a szexet, pont ahogy fel izgul, már vége is van o meg úgy marad, mert használhatatlan vagy.
És ez már másfél éve..
Ezt aki nem értékeli, mehet a francba.
Mármint mit értékeljen már bocsi? A 2 percet vagy azt, hogy 20on évesen nincs szexuális élete?
Még azt mondja a lánynak kellene le mondania a szexrőlXDDD
egy vicc vagy ember:D
35#
Hidd el, el is fog menni, és vissza se fog nézni. Volt ilyen pasim nekem is. Mire elég 2 perc? Semmire sem.
Ujjam nekem is van. A nyalást szeretem, de ha csak az lenne hamar elmenne a kedvem tőle. Unalmas monoton, és egyhangú. Mindig tudja előre mi vár rá. Semmi nincs benne ami feldobná a szexuális életet. Ne te legyél ezen besértődve. Szedj rá valamit, lépjél be csoportokba( millió tanács van arra hogyan tudod elhúzni az orgazmust, nem is értem miért nem nézel utána és gyakorlod) ne beletörödj ebbe, hanem tegyél ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!