Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leköcsögöztem a barátnőmet, erre megsértődött és nem akar hazajönni. Hogy engeszteljem ki?
Egy vita után haragban voltunk, ő pedig elkezdett rajtam gúnyolódni, ami miatt azt mondtam mérgemben hogy "hagyjál már köcsög", és ezen nagyon megsértődött. Nem szoktam vele csúnyán beszélni, ezt sem gondoltam komolyan, csak tényleg nagyon felcseszett a kifigurázással és kicsúszott. Most elment itthonról, és nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, azt mondta mikor elment hogy ne keressem. Ugye megbocsát? Hogy tudnék vele kibékülni? El vagyok keseredve...
27F
2-3 percig bírod és ő a köcsög 😂
Remélem keres egy férfit.
Kérdező. Egyrészt... Ilyen témában gúnyolódni valakivel nem vall túlságosan érett gondolkodásra. Nekem ez a meglátásom első körben. Normális párkapcsolatban lehet erről nyíltan beszélni, lehet erről anélkül beszélni, hogy bárki megbántson bárkit. Jogos a barátnőd igénye egy olyan szexre, amilyet szeretne? Igen. Viszont nem gondolom jogosnak a másikkal bunkózni - főleg nem ilyen téren. Ennyi.
Vannak amúgy ilyen késleltető cuccok, amiktől tovább bírod. Nem tudom, próbáltatok-e ilyet rendelni/venni? Ha nem, akkor érdemes kipróbálni. Szexshopokban kapsz krémet is, tablettát is.
Indítsa be libidóját és szexuális vágyait. Erősítse szexuális vitalitását, teljesítményét és intimitását. Javítson önbecsülésén. Gyorsan ható termék. Használja 60 perccel a szexuális aktust megelőzően.
Hmmm. Akárhogy olvasom segíthet😀 vannak komplex készitmények.🤫🤫😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!