Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leköcsögöztem a barátnőmet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leköcsögöztem a barátnőmet, erre megsértődött és nem akar hazajönni. Hogy engeszteljem ki?

Figyelt kérdés

Egy vita után haragban voltunk, ő pedig elkezdett rajtam gúnyolódni, ami miatt azt mondtam mérgemben hogy "hagyjál már köcsög", és ezen nagyon megsértődött. Nem szoktam vele csúnyán beszélni, ezt sem gondoltam komolyan, csak tényleg nagyon felcseszett a kifigurázással és kicsúszott. Most elment itthonról, és nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, azt mondta mikor elment hogy ne keressem. Ugye megbocsát? Hogy tudnék vele kibékülni? El vagyok keseredve...

27F

2022. szept. 8. 14:46
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
85%
Nyuszifül. Az a 2 3 perc az édes kevés. Szedjél potencia növelőt.
2022. szept. 8. 15:55
 12/44 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd őt békén, kérdező. Valószínűleg eldöntötte már, hogy ő többé nem lesz a barátnőd.
2022. szept. 8. 15:59
 13/44 anonim ***** válasza:
77%

2-3 percig bírod és ő a köcsög 😂

Remélem keres egy férfit.

2022. szept. 8. 16:01
 14/44 A kérdező kommentje:
12: az nagyon másra való nyüszifül...
2022. szept. 8. 16:01
 15/44 A kérdező kommentje:
11-esnek szólt, nem 12.
2022. szept. 8. 16:02
 16/44 anonim ***** válasza:
55%
Ismerős szitu... Egyszer volt egy barátnőm, aki nagyon beszólt nekem valamit amit nem érdemeltem meg. Elküdtem a franca, és egyből adta h ő a jó kislány hogy neki ez most nagyon fájt... persze azt hogy ő ugyan azt tette velem az nem baj, én vagyok a férfi én kibírom... Mondom na most álljunk meg. Kapd össze a cuccaid és takarodj... Az ilyenekért nem kár... fuck logic
2022. szept. 8. 16:28
 17/44 FoxtrotLidérc ***** válasza:
87%

Kérdező. Egyrészt... Ilyen témában gúnyolódni valakivel nem vall túlságosan érett gondolkodásra. Nekem ez a meglátásom első körben. Normális párkapcsolatban lehet erről nyíltan beszélni, lehet erről anélkül beszélni, hogy bárki megbántson bárkit. Jogos a barátnőd igénye egy olyan szexre, amilyet szeretne? Igen. Viszont nem gondolom jogosnak a másikkal bunkózni - főleg nem ilyen téren. Ennyi.

Vannak amúgy ilyen késleltető cuccok, amiktől tovább bírod. Nem tudom, próbáltatok-e ilyet rendelni/venni? Ha nem, akkor érdemes kipróbálni. Szexshopokban kapsz krémet is, tablettát is.

2022. szept. 8. 16:31
 18/44 anonim ***** válasza:
16%
Szép kis válaszok.. Pont a gyakoris 1 perces kislányok szólnak meg valakit..🤡🤡
2022. szept. 8. 16:35
 19/44 anonim ***** válasza:
95%

Indítsa be libidóját és szexuális vágyait. Erősítse szexuális vitalitását, teljesítményét és intimitását. Javítson önbecsülésén. Gyorsan ható termék. Használja 60 perccel a szexuális aktust megelőzően.

Hmmm. Akárhogy olvasom segíthet😀 vannak komplex készitmények.🤫🤫😉

2022. szept. 8. 16:45
 20/44 anonim ***** válasza:
19%
19: Ehhez nő is van a dobozban? 🙃
2022. szept. 8. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!