Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog az, ha a barátom nem akar velem aludni?
Van egy barátom 6 hete.
Eddig kétszer aludtam nála hétvégén.
Most azt mondta, hogy ne aludjak nála, mert másnap jelenése lesz, dél körül találkozik másnap az apjával és nem akar félkómas lenni.
Amúgy mindent fizet, de én nem várom ezt el tőle.
A szex se megy neki, de engem az se zavart mondtam neki.
Normális dolog ez, h nem akar velem aludni, mert félkómás lesz???
Egyedül lakik nem ismerem
Ő megy az apjahoz
42 eves, igen megszokta lehet az egyedül letet, de alig keres.
Én meg úgy érzem, h lehet elhagyom
Exem is ilyen volt. Kenyelmetlen neki vkivel aludni minden exével.is ugy aludt csak hogy háttal fordul a nőknek puszi oleles stb kanyarban.
Egy ideog vele aludtam igy de lelkileg kb tonkrementem bele. Sztem autista amugy.
Egy ideig vele aludtam aztan egy ido mulva a masik szobában nelkule aztán már nem ia aludtam nála soha aztan otthagytam mert lett olyan barátom aki agyon is szorongat, mindig ugy ölel:)
Nem.ez nem kapcsolat. Nem párkapcsolat. Csak te gondolod annak. Közben meg csak egyszer egyszer megdug. Nem akar többet ennél. Látható azon amit leírtál.
Keress normális PÁRKAPCSOLATOT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!