Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kéne a barátom miatt vagy ez természetes dolog?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég voltunk a legjobb barátnőm születésnapján a barátommal.
Mondanom sem kell hogy csajos buli volt. Nagyon jól elvoltunk.
A párom nem nagyon beszélgetett ott a lányokkal viszont a napokba csak annyit látok hogy instán is beköveti őket meg már facebookon is ismerősök.
Nem értem miért mikor 2 szót se váltottak. :D és azok a lányok még az én ismerőseim se.
Nem értem miért csinálja a barátom, boldog párkapcsolatba élünk évek óta.
Csak kicsit kínos nekem hogy ott együtt voltunk és látták ezt mások is és hogy most a pasim meg jelölgeti őket:DDD
(21L & 21F)
2021. nov. 12. 14:40
1/10 anonim válasza:
Megkérdezném tőle csak úgy hétköznapian, hogy honnan ismerik egymást ennyire jól, és hogy miért nem mutatott be akkor nekik, ha már jóban vannak. :D
2021. nov. 12. 14:44
2/10 anonim válasza:
Végigqrta az összeset. :DDDikszdésoksmiley
Bocs, erre nem lehetett komolyan reagálni.
2021. nov. 12. 14:48
3/10 A kérdező kommentje:
2.
Rossz szokásom, hogy oda rakom a smileyt ilyenkor.
2021. nov. 12. 15:07
4/10 anonim válasza:
Minek vitted el egy csajos bulira? Én sosem cipeltem magammal a férjem a barátnőim bulijaira. Sem amikor jártunk, sem amikor együtt laktunk.
Olyan hülye helyzet volt, hogy azt hittük lesz a másik nemből is, de csak csajos/csak pasis buliba csöppentünk, de akkor amelyikünk egymaga volt a neme képviseletében, az max egy köszöntő pohárkával ivott és eltávozott.
2021. nov. 12. 17:01
5/10 A kérdező kommentje:
Mert jóba van a barátnőmmel, és ő is meg lett hívva a buliba
2021. nov. 12. 17:02
6/10 anonim válasza:
Fu elég gáz, lehet esetleg hogy tetszettek neki? Én biztos megkérdezném hogy mi ez, persze csak normálisan és mondanám neki azt is hogy rosszul esik.
2021. nov. 12. 17:49
7/10 anonim válasza:
lehet csak ilyen típus. tudooood, vannak olyan emberek, akik rögtön bejelölnek, akkor is, ha csak látásból ismernek. rám sem írt az összes olyan pali, akivel kb látásból ismertük egymást, mégis ismerősök voltunk fészen
2021. nov. 12. 18:09
8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom természetesnek. Szerintem tetszenek neki. Persze attól még nem biztos, hogy akar tőlük bármit, de azért érdekes ez a nyálcsorgatás.
2021. nov. 12. 18:43
9/10 anonim válasza:
Ismerek én is ilyet. A barátnőm elhozta a párját egy estére, ahol az én barátnőim is ott voltak, meg a párjaink is. Ő nem minden nőt követett be, csak egyet-kettőt (akikkel nem is beszélt, nem ismeri őket, illetve szinglik!) Elmondása alapján nem akart semmit ezektől a lányoktól, csak bekövette őket mert miért ne?- alapon, meg mert együtt voltunk egy társaságba. Barátnőmnek is nagyon nagyon rosszul esett, tőle tudom a történetet. A mai napig nem tudott rá magyarázatot adni a párja, aki egyébként kb mindenkit bekövet akit egyszer lát. Szerintem is megalázó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!