Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen dolog az, ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog az, ha a barátom nem akar velem aludni?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 6 hete.

Eddig kétszer aludtam nála hétvégén.

Most azt mondta, hogy ne aludjak nála, mert másnap jelenése lesz, dél körül találkozik másnap az apjával és nem akar félkómas lenni.

Amúgy mindent fizet, de én nem várom ezt el tőle.

A szex se megy neki, de engem az se zavart mondtam neki.

Normális dolog ez, h nem akar velem aludni, mert félkómás lesz???

#bet #Kapcsoo
2022. szept. 3. 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
Én utálok mással egy ágyban aludni, mert tíz percet nem tudok nyugodtan végig aludni olyankor, szóval megértem a pasikat ilyen szempontból.
2022. szept. 3. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
82%
Neked nincs barátod.
2022. szept. 3. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy mindent fizet"... "a szex se megy neki de engem nem zavar"

Hát ez sok mindent elárul rólad.

2022. szept. 4. 07:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a korban mi 6 hét alatt túl voltunk vagy 20 randin és az összeköltözést beszéltük át. Amit ti csináltuk az nem kapcsolat.

26N 34F

2022. szept. 4. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!