Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leköcsögöztem a barátnőmet, erre megsértődött és nem akar hazajönni. Hogy engeszteljem ki?
Egy vita után haragban voltunk, ő pedig elkezdett rajtam gúnyolódni, ami miatt azt mondtam mérgemben hogy "hagyjál már köcsög", és ezen nagyon megsértődött. Nem szoktam vele csúnyán beszélni, ezt sem gondoltam komolyan, csak tényleg nagyon felcseszett a kifigurázással és kicsúszott. Most elment itthonról, és nem ír vissza, nem veszi fel a telefont, azt mondta mikor elment hogy ne keressem. Ugye megbocsát? Hogy tudnék vele kibékülni? El vagyok keseredve...
27F
"már csak azután szoktunk szexelni, miután kielégítem más módon (orálisan, ujjal stb), nekem inkább ő tűnik önzőnek, hogy még ezek után is engem csesz le..."
Szóval neki a szex az csak az ujjad meg a nyelved, fasza.
Igazi, rendes szexben nincs is része.
Gondolj már bele, neked milyen lenne ha mostantól csak leszopna meg ki verné?
Semmire nem vagy jó.
21: Azért nem kellene ennyire kegyetlennek lenni vele... Megteszi ami tőle telik. Mit kellene még tennie?
Következő barátnőnek keress olyat, akinek a szexuális étvágya egyezik a te képességeiddel. kereslet-kínálat
"Megteszi ami tőle telik. Mit kellene még tennie?"
Le köcsögözi a barátnőjét amiért ő is ki akar elegülni szexuálisan és nrm akar ürítőlyuk lenni, ez minden amit tesz xd
Ja, meg elutasítás minden lehetséges meg oldást, amit írnak a kommentelők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!