Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha nem segít a párom ilyen esetben ?
Tehát egy 45 éves férfi képes olyat mondani a párjának, hogyha az orvoshoz akar menni, kérjen a (valószínűleg)kisnyugdíjas anyjától? Mert ő nem ad? Az szép... Még ha huszonegy-két évesek lennétek szar keresettel, de meglett emberként? Dobnám a pasast.
2022. szept. 8. 10:46
Én is a külön kassza híve vagyok, de azért a közös vásárlásokat közösen fizetjük a férjemmel és közösen főzünk. Azt viszont nem várnám el, hogy a férjem fizesse az én orvosi költségeimet, mert képtelen vagyok félretenni 30 ezer forint megtakarítást.
2022. szept. 8. 10:46
Nem kötelessége segíteni, de normál esetben az ember az ilyet alapból felajánlja, ha megteheti, nem kötelességből. Én is feltenném a kérdést a helyedben, hogy ennyit nem érek meg neki?
Viszont: ő kérte eleve, hogy külön kasszán legyetek. Korábban sem költött rád soha az ő pénzéből? (nyilván az udvarlási periódus lezárulása utánra gondolok főleg). Van esetleg valami rossz tapasztalata nőkkel, hogy a pénzére pályáznak? Esetleg más tekintetben is "sóher"?
2022. szept. 8. 10:48
Miféle kapcsolat az ahol elnézi valaki ha a párja szenved, mert a szent külön kassza fontosabb mint a másik egészsége, élete?
2022. szept. 8. 10:56
Szerintem bunkó. Ha nem lenne anyád, akkor kire számíthatnál? Rá tuti nem.
Én keresnék egy olyan embert aki a társam lenne.
Amúgy meg a vállalkozók, nagy karrieristák, pénzes figurák a kutyát is begbsznák 100 forintért. Ne azt nézd egy pasinál mennyi a fizetése. Minél több, annál fukarabb.
2022. szept. 8. 11:07
Ő már nem a párod a viselkedéséből következtetve.Lépj tovább !
2022. szept. 8. 11:11
26.Nem minden vállalkozó ilyen, de azért jó ilyen előítéleteket olvasni...
2022. szept. 8. 11:16
Ez nem kapcsolat, együtt laktok...
Az élettársi kapcsolat ott kezdődik, hogy érzelmi és vagyonközösség. Itt egyik sincs meg.
2022. szept. 8. 11:26
Nekem természetes lenne, hogy segítsek.
Nálunk sincs közös kassza.
2022. szept. 8. 11:39
Márpedig kötelessége. Ha valakit szeret az ember, az kötelességének érzi azt hogy segítsen azon akit szeret, megtenne érte mindent. Ha ez nem így van, akkor nem szeret. Volt egy ilyen rokonom. Gazdag volt az élettársa, de mégis sajnált 200ft-ot a párjától. Ha lement neki venni egy túrórudit, vagy más apróságot, hiába volt pár száz forint, ugyan úgy elkérte tőle a pénzt. Az ilyenektől menekülni kell.
2022. szept. 8. 12:01
Kapcsolódó kérdések: