Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha nem segít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha nem segít a párom ilyen esetben ?

Figyelt kérdés
Élettarsammal elek 5 éve. Külön kasszán vagyunk az ő kérésére. Van egy elváltozás a lábamon ami időnként fájdalmas, már szeretném megnézetni bőrgyógyásszal . Sztk- ba kértem időpontot de majdnem 2 hónap a várakozási idő. Párom azt mondja menjek el maszekon ha fáj. Mondom én anyagilag azt nem tehetem. Erre az volt a valasza akkor kérjek anyámtól rá pénzt! Meg elejtett még olyat ha anyám állja a felét akkor majd ő is a másik felet az árnak. Megkérdezte mennyit kér a maszek mondom 30 ezret. De fel sem ajánlja hogy ennyit segítene. Hozzáteszem jól menő vállalkozóról beszélek. Én meg minimálbért keresek és örülök hogy van munkahelyem . Szerintetek ez nem bunkóság hogy a párotok, a szerelmetek ilyen esetben úgy érzem magamra hagy? Vagy én gondolom csak rosszul és neki nem kötelessége hogy nekem segítsem ebben az esetben?
2022. szept. 8. 09:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
99%

5 év után nagyon fura. Nem egy pár hetes kapcsolat. Együtt éltek, elvileg társaknak kéne lennetek. Jóban, rosszban.

Én bármiben segítem a párom, amikor szüksége van rá.

Tuti nem lenne ilyen párom, mint a tiéd.

2022. szept. 8. 09:04
 2/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem kötelessége. Nyilván szívességet tenni nem kötelesség.

De én alaposan elgondolkoznék rajta, hogy aki még ennyit sem tenne meg - annak ellenére, hogy nem vágná földhöz az összeg, ha kifizetné - elgondolkoznék rajta, hogy az ilyen vajon mennyire szeret, mennyire vagyok fontos számára.

Ha teszem azt 5 év együtt élés után gyereket akarnátok, a szülészeti kezeléseket is, védőnőt, mindent szintén neked kéne fizetned?

Érdemes az ilyennel jövőt tervezni?

2022. szept. 8. 09:06
 3/33 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nm kötelessége, de azért elég fura. Ha a párom egészségéről lenne szó, gondolkodás nélkül adnék pénzt, de még ha csak mondjuk egy jó barátom kerülne ilyen helyzetbe, neki is segítenék, ha megtehetem.
2022. szept. 8. 09:07
 4/33 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem nagyon fura. Most tegyük fel gyereketek lesz(már ha terveztek)akkor is mindent külön akar kezelni? Vagy ha valami nagyon komoly bajod lesz akkor is garasoskodna? Hosszútávú kapcsolatban ez nagyon fura
2022. szept. 8. 09:11
 5/33 anonim ***** válasza:
98%
B+ Én a kocsmában ahová néha beugrok a pultos hölgynek amikor meghallottam mi baja van (ami nekem is volt régebben) elvittem a megmaradt cuccomat, legalább 30E volt. De a legutolsó kvának is odaadtam volna. A lényeg: az állam leesett amikor olvastam a kérdésedet. Hihetetlen!
2022. szept. 8. 09:14
 6/33 anonim ***** válasza:
99%

A kötelesség nem a legjobb szó. Az olyan, mint egy hivatalos feladat.

Akit szeretek, annak segítek, ahogy tudok. Azért mert szeretem és fontos nekem, nem azért, mert kötelező.

2022. szept. 8. 09:21
 7/33 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is fel kellene ajánlania. Mi 2 éve vagyunk együtt és simán volt, hogy felajánlotta, hogy ha nem fér bele magándoki, fizeti. Szerencsére eddig nem kellett élnem vele, de fontos tudni, hogy bármikor ott van mögöttem. Én a helyedben lehet elgondolkodnék a szakításon.
2022. szept. 8. 09:23
 8/33 anonim ***** válasza:
99%
Dobd ezt a fazont, addig van veled míg nem talál mást. Ez nem társ, nem partner.
2022. szept. 8. 09:25
 9/33 anonim ***** válasza:
98%
Keress mást, nem szeret.
2022. szept. 8. 09:29
 10/33 A kérdező kommentje:
4# gyerek már nem lesz nekünk közös hisz 45 évesek vagyunk már...
2022. szept. 8. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!