Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gáz ha nem segít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha nem segít a párom ilyen esetben ?

Figyelt kérdés
Élettarsammal elek 5 éve. Külön kasszán vagyunk az ő kérésére. Van egy elváltozás a lábamon ami időnként fájdalmas, már szeretném megnézetni bőrgyógyásszal . Sztk- ba kértem időpontot de majdnem 2 hónap a várakozási idő. Párom azt mondja menjek el maszekon ha fáj. Mondom én anyagilag azt nem tehetem. Erre az volt a valasza akkor kérjek anyámtól rá pénzt! Meg elejtett még olyat ha anyám állja a felét akkor majd ő is a másik felet az árnak. Megkérdezte mennyit kér a maszek mondom 30 ezret. De fel sem ajánlja hogy ennyit segítene. Hozzáteszem jól menő vállalkozóról beszélek. Én meg minimálbért keresek és örülök hogy van munkahelyem . Szerintetek ez nem bunkóság hogy a párotok, a szerelmetek ilyen esetben úgy érzem magamra hagy? Vagy én gondolom csak rosszul és neki nem kötelessége hogy nekem segítsem ebben az esetben?
2022. szept. 8. 09:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
99%

Micsoda életek vannak.

Szerintem abszolút bunkóság - sőt több annál.

Hogy bírod ki azzal a tahóval?

(férfi vagyok)

2022. szept. 8. 09:40
 12/33 anonim ***** válasza:
96%
Ennyi ideje együtt vagytok még vele hát... na szerintem már előbb is vége eltt volna legtöbb embernél egy yilen kapcoslatnak.
2022. szept. 8. 09:41
 13/33 anonim ***** válasza:
19%

Nem köteles segíteni, bár illene. Én kérdés nélkül adnék a páromnak pénzt.

De nem tudjuk a te párod verzióját és a reakciója szerint biztosan történt már negatív dolog részedről. A "kérjél pénzt anyádtól" azért elég árulkodó. Szívesen meghallgatnám őt is..

Hányszor, mekkora összegeket kértél már tőle ilyen olyan dologra? Örülsz, hogy van munkád, éppen keresel valamennyit, ő meg jólmenő vállalkozó, ezért köteles kisegíteni téged? Egy kis irigység is van a hangodban. Neki azért van pénze, mert felepitett egy vállalkozást, amivel jól keres. Te is megtehetnéd, csak akkor nem pihenni kellene munka után, hanem keményen dolgozni. Vagy egy jobban fizető munkát keresni. Vajon hányszor vaghattad a fejéhez, hogy bezzeg ő gazdag te meg nem? Ha ennyi frusztráció van benned felé, akkor lehet, hogy inkább szakítanod kéne.

2022. szept. 8. 09:47
 14/33 anonim ***** válasza:
96%
keress mást, 45 évesen még fiatal vagy, ne egy ilyen önző tuskó mellett öregedj meg, 5 évet is sok volt rápazarolni
2022. szept. 8. 09:54
 15/33 A kérdező kommentje:

13# Ne tévesszen meg nem kértem még anyukámtól sose pénzt. Csak párom ezek szerint úgy gondolja van anyukám segítsen rajtam ő!

Én örülök h páromnak van pénze, h dübörög a vállalkozása csak kicsit elgondolkoztam ha ennyit nem ajánl fel akkor mire is számíthatok tőle ne adj Isten ha bajba kerülnek.

2022. szept. 8. 09:57
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

Az én exem is ilyen volt, 2 éve mentünk szét,7 évet voltunk együtt, külön kassza, én rengetegszer adtam neki, annak ellenére, hogy ev, állandóan mondta, hogy mit hogyan kéne csinálnom, de soha nem segített volna anyagilag, sem lelkileg, akkor nem volt jogsim, elrepedt a lábam, neki épp egy fontos call of duty meccse volt, úgyhogy buszozzak be...

Az tette fel a pontot arra a bizonyos i-re.

2022. szept. 8. 09:58
 17/33 anonim ***** válasza:
96%
Ez ultragáz.30e Ft nem akkora összeg,hogy azt sajnáljam a szerelmem egészségére.
2022. szept. 8. 10:03
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
30 ezer forint nem akkora összeg, hogy ne legyen megtakarítva. Engem ez jobban megijesztene.
2022. szept. 8. 10:13
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
#18. Na igen.
2022. szept. 8. 10:19
 20/33 anonim ***** válasza:
97%

A "párod" egy hatalmas sült paraszt, akivel 5 percet nem kellett volna eltöltened!

"Külön kasszán vagyunk az ő kérésére." Ejj, az a nagy menő vállalkozó!

Nő vagyok, és hangsúlyozom, hogy mindig a külön kassza híve voltam. De amikor összejöttem a férjemmel, és a bevételem a többszöröse volt az övének, eszembe nem jutott volna a külön kassza! Bakker, ő egyen zsömlét kiflivel, én meg homárt kaviárral? Hát szép az ilyen szerelem tényleg!

Hagyd ott ezt a rohadékot és keress magadnak egy normális embert, aki szeret!

2022. szept. 8. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!