Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élő férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő férfiak, akik jelenleg az értelem versus érzelem dilemmájában vagytok? merthogy szerelmesek lettetek másba...

Figyelt kérdés

Még nem mentél félre, nem csaltad meg fizikailag, de ebben az "ész vagy szív útját kövessem?" helyzetben vagy.

Min mész keresztül?

Olyanok válaszát várom, akik most ezen mennek át. Hogy birkóztok meg vele?

2022. szept. 8. 01:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

#9:

Ha a feleségemmel minden stimmelt, jókat beszélgettünk, de a teste már nem izgatott úgy fel, azt akkor minek hívták? Vagy amikor arra az életre vágytam évekig, amit a végén unalmasnak és szürkének láttam, mikor elvesztettem, akkor pedig meghittnek és otthonosnak?

Ezek szerint sose voltam szerelmes még senkibe, mert akkor nálam kangörcs is jelen van, éjjel-nappal tudnám gyömöszölni.

Néha csak azt szeretnèm, hogy bárcsak lett volna annyi élettapasztalatom 25 évesen, vagy 35 évesen, mint most. Most mihez kezdjek vele? A kutyának se kellek, hiába tudnám már okosabban szeretni.

2022. szept. 8. 17:11
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
A történetek alapján aki ebben a helyzetben nem az eszére hallgat, az szív.
2022. szept. 8. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Az eszem és a szívem 10 éves korom óta ugyanazt diktálják, csak máshogy. Az agyam, mint aegy matek fizika szakos zseni, a szívem meg, mint egy festő énekes mester, de ugyanarról művészkednek.

Nálam volt ilyen párszor. Kínzott sok dolog, ami miatt az aktuális nem volt alkalmas és megjavíthatatlan volt, de imádtam, közben más jószívű teremtmények is jöttek volna...

Neked kell érezned, merre tovább. Minden ilyen annnnyira egyedi..., kitalálod majd mit tegyél!

2022. szept. 9. 08:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Jajj de szépen írtad ezt le, ott az elején :)

2022. szept. 9. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!