Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő múlva kereshet ha szeret?
Szakítottunk a párommal, eddig mindent jó volt köztünk. Sosem veszekedtunk, közös céljaink voltak, ugyanazokat szerettük, nem voltunk egymásra féltékenyek. Őszintén minden rendben volt és nagyon boldogok voltunk egymás mellett.
Az az egy probléma volt hogy külső körülmények (szülei) miatt nem volt ideje az utóbbi időben ram. Nem sokat találkoztunk és egyre több idejét vettek el a szülei.
Engem pedig nem szerettek. Csak megjatszottak magukat előttem. A párom persze próbált védeni de nem tudott teljesen. A szakítás oka igazából ez volt (?) hogy ne szenvedjek, és hogy sokáig még ez tartana hogy elveszik az idejét..stb. Úgy váltunk el hogy szeretjük egymást es azt is mondta h lehet meg újra összejövünk .. nem talál hozzam hasonlót. Láttam hogy szenved es mondta h lehet megfogja bánni .. de nem akarja hogy szenvedjek.
Szerintetek érdemes azon gondolkoznom hogy hátha lesz jövőnk még ezek után?
24/L
Felesleges várni rá. Először is, te 24 vagy, gondolom ő is felnőtt.
Milyen felnőtt az, aki azt csinalja, amit a szülei mondanak neki?
Ez inkább egy jó kifogás volt a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!