Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő múlva kereshet ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva kereshet ha szeret?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a párommal, eddig mindent jó volt köztünk. Sosem veszekedtunk, közös céljaink voltak, ugyanazokat szerettük, nem voltunk egymásra féltékenyek. Őszintén minden rendben volt és nagyon boldogok voltunk egymás mellett.

Az az egy probléma volt hogy külső körülmények (szülei) miatt nem volt ideje az utóbbi időben ram. Nem sokat találkoztunk és egyre több idejét vettek el a szülei.

Engem pedig nem szerettek. Csak megjatszottak magukat előttem. A párom persze próbált védeni de nem tudott teljesen. A szakítás oka igazából ez volt (?) hogy ne szenvedjek, és hogy sokáig még ez tartana hogy elveszik az idejét..stb. Úgy váltunk el hogy szeretjük egymást es azt is mondta h lehet meg újra összejövünk .. nem talál hozzam hasonlót. Láttam hogy szenved es mondta h lehet megfogja bánni .. de nem akarja hogy szenvedjek.

Szerintetek érdemes azon gondolkoznom hogy hátha lesz jövőnk még ezek után?

24/L

2022. febr. 23. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszból, de ne várj rá. Tapasztalatból mondom. Felőröl mindennap a várakozás, meg egy olyan emberre vársz, aki azért hagyott most el, mert éli az életét, és te jelenleg nem férsz bele. Én 2-3 hónapot örlődtem emiatt, szószerint le is robbantam fizikálisan és mentálisan, meg mintha megállt volna az idő. Közben pedig zajlik élet körülöttem és nekem vissza kell lendülnöm, mert nem várhatok egy üres ígéretre. Most ez van, az van, de majd egyszer. Ne legyél tartalék, meg akit úgy kezelnek, hogy fütty szóra ugrik bármikor, mint a kiskutya. Én most jutottam el oda, ha fontos lennék, nem lenne kérdés, hogy valamilyen formában megoldjuk ezt. Még ha nem is csapot papot feladunk, de valamilyen formában működtetnénk a dolgot. Nekem is élnem kell az életem, és úgy, hogy nem számíthatok arra, hogy ez a valaki egyszer vissza jön, mert ez rám pl egy fékként hat. Az ígéreteket sosem lehet készpénzként venni, mert nagy csalódások lesznek. A szavak tettek nélkül, semmit nem érnek. Fel lehet fogni úgy is, hogy aranyos, aki ezt most így gondolja, de én erre nem építhetek jövőt. Én is akkor megyek tovább, és alakul, ahogy, később már lehet nekem nem fér az életembe ez az illető. Tényleg nem rosszból, de most kecmergek ki egy ilyen szituból, és nagy meló vissza kattanni mentálisan, minél többet reménykedsz előtte, annál nehezebb.
2022. febr. 23. 10:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges várni rá. Először is, te 24 vagy, gondolom ő is felnőtt.

Milyen felnőtt az, aki azt csinalja, amit a szülei mondanak neki?

Ez inkább egy jó kifogás volt a részéről.

2022. febr. 23. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj rá. Gyászold meg, és lépj tovább. Biztosan rohadt kemény meló, de ez van, ilyenkor ez az egyetlen értelmes megoldás sajnos. Fent gyönyörűen kifejtette az #1-es.
2022. febr. 23. 10:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2022. febr. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!