Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kereshet?
Tudom elég hülyén viselkedtem. Örülhetek, hogy eddig sem adta fel. Csak ezt az utolsó lépését nem tudom nagyon hova tenni.Utolsó, ezt, hogy ez nem az a "hiányzol, nem tudok nélküled meglenni" típusú vonzalom, ezt mire érted?
Köszönöm a válaszokat!
Ezt már tegnap is kiírtad, attól, hogy naponta kiteszed nem fog változni a helyzet.
Írj rá, csak annyit kérdezz, hogy van, aztán ha válaszol megkérdezed mi történt 2 hete, te vártad, hogy jelentkezzen, ennyitől nem leszel rámenős se erölködő.
28 évesen 2 hónap után semmi megerősítés a részedről nemigen lehet boldogító, nem azt mondom, hogy egyből ágyba kellett volna ugrani, de egy ölelés csók belefért volna, legalább egy puszi vagy valami.
Most ebben a helyben írj rá s jó esetben még a mai nap folyamán megtudod hova lett. Ne gondolkozz rajta, akkor soha nem tudod meg, s itt senki nem az a 28 éves pasi, hogy megmondja. Lehet találgatni, de attól még nem tudod meg, írj neki!!!
Túl passzív vagy. Ezalatt a két hét alatt is már rég kereshetted volna, ha igazán érdekel a srác.
Gondolom keres egy olyan lányt, akivel kölcsönösen vonzódnak egymáshoz, nem akar egy éretlen "tinire" várni. Mert randin a kanapé két végében ülni...Na, azért az durva.
2 hónapon át..ez elég kiábrándító.
Ne csinálj semmit, imádkozz, hogy valaki ezt tolerálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!